metamorfose

Een chique metamorfose voor Yvonne

Naam: Yvonne Stegeman
Leeftijd: 67 jaar
In het dagelijks leven: Ik run al 40 jaar samen met mijn man een eigen bedrijf
Hobby’s: knutselen, handwerken, oude spullen opknappen


Waarom doe je mee aan een metamorfose? Ik heb mij opgegeven, omdat ik altijd lang haar heb gehad en het opgestoken droeg. Ik wil het ook graag eens los dragen

Ons model voor de maand januari is haar lange haar helemaal beu. Ze wil niet elke dag een staart of een knot, maar wil het juist graag los dragen.

Aan de slag

Yvonne stapte de salon binnen en vertelde wat haar wensen waren. Het team van Hairemotion heeft hier gehoor aan gegeven en is daarmee aan de slag gegaan. “We hebben een boblijn gecreëerd en het haar bovenop iets in lagen geknipt, zodat het niet te massief valt. Deze coupe is en blijft altijd vrouwelijk en hierin zijn veel variaties mogelijk. De kleur van Yvonne is zo mooi, dat we daar niets aan hebben gedaan” vertelt Ingrid. Wel is het advies gegeven om het haar te wassen met een KMS shampoo; speciaal voor grijs haar, zodat de kleur net iets meer ophaalt en sprankelender wordt. Daarna is het in model gebracht met de föhn en een grove borstel. Hoe mooi is dit! Na de metamorfose van Hairemotion was het de taak aan de Dames van 0314 en Schuurman Schoenen om voor de fotoshoot het plaatje compleet te maken. Yvonne draagt een chino van het nieuwe merk Five Units (€ 110,-) gecombineerd met een trendy blouse met balloon sleeve van Inwear (€ 79,95). Om de set af te stijlen draagt Yvonne een reversible bodywarmer van Rino&Pelle (€ 159,-).

Reactie na de metamorfose:
”Wat een leuke ervaring! Bedankt allemaal. Ik voel me helemaal happy!”

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *