stralende lach

Een leven lang een stralende lach!

Veel mensen denken dat een beugel alleen iets is voor kinderen. Maar wist je dat tanden en kiezen je leven lang bewegen in je mond? Hierdoor kunnen ze ook op latere leeftijd scheef gaan staan. Bij Verhagen Volledig Mondzorg bieden we alle mondzorg onder één dak om die stralende lach mogelijk te maken. Op deze pagina lees je meer over onze beugelbehandelingen.

Het begint allemaal met de vraag; wat stoort je en wat wil je?

Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen en bieden je twee verschillende beugelbehandelingen. Of je nu slechts één of enkele tanden wilt corrigeren, of een oplossing zoekt voor je volledige mond, wij kijken altijd samen met jou naar het systeem dat het beste bij je past. Bij ons kan je kiezen uit doorzichtige hoesjes of een slotjesbeugel.

Aligners – doorzichtige hoesjes

Wil je graag rechte tanden, maar geen zichtbare beugel? Dan is ons Spark-Alignersysteem de oplossing voor jou! Wij begrijpen de ins en outs en bieden trainingen voor orthodontisten en tandartsen. De behandeling bestaat uit een opeenvolging van doorzichtige hoesjes die je over je tanden plaatst om de gewenste stand te bereiken. Aligners zijn ideaal voor volwassenen met een drukke agenda, of voor degenen die verder weg wonen. Met kunstmatige intelligentie volgen we je voortgang wekelijks, waardoor je minder vaak naar de praktijk hoeft te komen. De hoesjes zijn eenvoudig uit- en weer in te doen, waardoor je meer vrijheid en flexibiliteit hebt in je dagelijkse activiteiten.

De slotjesbeugel

Zijn alle tanden van jouw zoon of dochter gewisseld en denk je dat er misschien een beugel nodig is? Of maakt het je voor jezelf niet uit dat brackets zichtbaar zijn? Dan is de Insignia-bracketbeugel de beste vaste beugel. Al voordat de beugel geplaatst is, weet je hoe het eindresultaat eruit gaat zien door ons 3D design. Insignia is nauwkeurig en voorspelbaar tot op de millimeter. Wanneer je je goed aan de leefregels houdt, kunnen we het gewenste resultaat al binnen anderhalf jaar bereiken.

Of je nu kiest voor Spark Aligners of de Insignia-beugel, wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. De Spark biedt meer gemak met eten en tandenpoetsen, flexibiliteit en minder afspraken op de praktijk. De Insignia- beugel hoef je nooit in- of uit te doen, maar de begeleiding en controles zijn maandelijks op de praktijk.

De beugel als onderdeel van een totaaloplossing

Bij het nemen van een beugel denk je al snel alleen aan het krijgen van rechte tanden, maar er valt meer mee te bereiken. Zo kan een ontbrekende tand soms opgelost worden door middel van een beugel in plaats van een implantaat of brug. Meer informatie over orthodontie bij Verhagen Mondzorg lees je op onze website: https://volledigmondzorg.nl/orthodontie-verdiepingspagina

Beugelvoorlichting op onze Kids Open Dag

Maandag 8 april 2024 organiseren wij weer een Kids Open Dag in onze praktijk in Winterswijk. Van 14:30 uur tot 17:00 uur is iedereen van harte welkom om meer te weten te komen over kindertandverzorging en beugels bij Verhagen Mondzorg. Denk je dat je kind misschien een beugel nodig heeft? Lees dan snel verder: https://volledigmondzorg.nl/nieuws/kids-open-dag-8-april    

Contact

Lichtenvoorde: Eschpark 9
Groenlo: Buitenschans 47
Aalten: Polstraat 36
Winterswijk: Beatrixpark 8
T: 0544-371260
WhatsApp: 06-89971209
E: Balie@verhagenmondzorg.nl
I: www.volledigmondzorg.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *