Boaz uit Doetinchem

Een modieuze metamorfose voor Boaz uit Doetinchem

Naam: Boaz
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: Student psychologie in Nijmegen
Gezamenlijke hobby’s: Squashen en LP’s verzamelen 

METAMORFOSE:

Deze maand is de 21-jarige Boaz uit Doetinchem ons metamorfose model! Voor de aprileditie van MIJN Metamorfose werd er een jongeman geselecteerd en werd door ons metamorfoseteam onderhanden genomen. “Boaz heeft in de pubertijd pas zijn bos met krullen gekregen en daar hebben wij mooi gebruik van gemaakt. De contourlijnen zijn gedekt geknipt en geschoren. Het haar hebben we bovenop langer gelaten, dit is nu ook de mode voor de jonge mannen. De krullen hebben wij extra geaccentueerd met onze KMS Curl Up line. Deze producten zijn geschikt voor krullend haar en zorgt voor extra stevigheid” licht Ingrid van Hairemotion toe.

KLEDING:

Na zijn knipbeurt was het tijd voor een stoere fotoshoot, maar pas nadat Boaz ook bij De Heren van 0314 én Schuurman Schoenen was binnengestapt. Boaz draagt een fijn gebreide polo van The Good People (€ 99,95). Deze wordt gecombineerd met een overshirt van Butcher of Blue (€ 119,95). Om dit outfit af te maken draagt Boaz een jeans van Scotch & Soda (€ 119,95) en een riem van Red Temple (€ 34,95).

Bekijk onderstaand de volledige metamorfose:

Reactie na de metamorfose:
”Ik hoef ’s morgens weinig of niets aan mijn haar te doen, omdat de coupe perfect is geknipt. Een beetje control cream van de KMS in mijn haar en het zit de hele dag goed! Verder wil ik iedereen bedanken voor deze ervaring”

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de cVoor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *