TPP Post

Een nieuw kunstgebit? Voordeliger dan u denkt!

Heeft u langer dan vijf jaar een kunstgebit? Dan loont het de moeite een afspraak  te plannen bij Post Tandprotheticus in Winterswijk. Want wist u dat een nieuw kunstgebit na 5 jaar een groot deel vergoed wordt door de zorgverzekeraar? Ook binnen vijf jaar komt u soms in aanmerking voor een vergoeding. Laat u vrijblijvend informeren!

Persoonlijk advies

In vijf jaar  tijd kan er veel gebeuren: uw mond kan veranderd zijn of mogelijk is uw bestaande kunstgebit aan vervanging toe. Verstandig om een bezoek te brengen aan Post Tandprotheticus: als specialist in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprothesen, kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies.

Erkend door ONT

Post is door brancheorganisatie ONT erkend als tandprotheticus. Post: “Onze praktijk is volledig gekwalificeerd en wordt ook erkend door zorgverzekeraars. Op die manier is de patiënt verzekerd van kwaliteit, garantie en goede nazorg. Zeker bij mondgezondheid van groot belang!”

Gratis controle van uw gebit

Kennis maken met de praktijk van Tandprotheticus Post? U kunt uw gebitsprothese (kunstgebit) gratis laten controleren!

Bel voor een afspraak naar 0543-523991, www.eengebitdatzit.nl.

U vindt de praktijk van Post aan de Vredensestraat 19 in Winterswijk.

Post Tandprotheticus

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *