Een tuinplan van De Hofmeesters is de basis voor tuingeluk

De Hofmeesters

,,Een goed tuinplan is de basis voor tuingeluk,” aldus Douwe Wessels van De Hofmeesters in Lichtenvoorde. ,,Wij hebben jarenlange ervaring en altijd een passende oplossing of creatief idee. Een goed ontwerp start met een goed gesprek waarin we samen op zoek gaan naar wat jullie tuingeluk inhoudt. Dit gekoppeld aan onze kennis en ervaring levert vaak eigentijdse, spraakmakende plannen op.”

,,Het is vandaag de dag soms lastig kiezen waar je je geld aan uitgeeft,” vertelt Wessels. ,,Het is dan goed om te weten dat je door middel van een goed tuinplan de uitvoering kunt opdelen in fases. Hierdoor wordt het totaalbudget  opgedeeld en de uitvoering betaalbaar. Een goed tuinplan is essentieel voor tuingeluk en besparing. En tuinplan dat niet goed aansluit op de behoefte van de klant leidt tot onvrede en/of irritatie waardoor het ultieme tuingeluk niet wordt gerealiseerd.”


Ontwerp in 3D

Een manier om teleurstelling te voorkomen is het 3D-ontwerp. Steeds meer klanten van de Hofmeesters kiezen dan ook voor een ontwerp in 3D. ,,Het is voor veel mensen lastig om vanuit een plattegrond of ontwerp de tuin in te beelden, vertelt Wessels, ,,In een 3D ontwerp kunnen we de klant direct laten zien wat het gevolg is van bijvoorbeeld gebruik van andere materialen op een bepaalde oppervlakte. Ook de uitvoerder heeft er baat bij omdat details al zijn uitgewerkt. Indien gewenst kunnen we dit ook met de tuinverlichting doen. Een 3D-ontwerp geeft klanten een beter gevoel voor hoe de tuin er uit gaat zien.”

Verkoeling

Wessels ervaart dat de natuur en daarmee de tuin de laatste jaren meer waardering krijgt. ,,Natuur inclusief bouwen is daar een goed voorbeeld van,” vertelt hij. ,,We zijn als bedrijf een van de professionals van NL Greenlabel, een partij die bijdraagt aan duurzaam en klimaatbestendig omgaan met en inrichten van buitenruimtes. Een boom of andere groen rondom je huis geeft écht een hele andere koelte dan een parasol en veel verharding. Groen op de juiste plek kan je huis afkoelen waardoor de airco minder stroom nodig heeft. Uiteraard zijn er veel meer goede en slimme ideeën om een tuin of buitenruimte voor de toekomst in te richten…”

Heeft u tuinplannen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact op met Douwe Wessels van De Hofmeesters.

De Hofmeesters
Kerkhoflaan 11
7131 TE Lichtenvoorde
06 13 67 99 47
info@dehofmeesters.nl
www.dehofmeesters.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *