Egbert Ketelaar Architectuur & Interieur

Egbert Ketelaar Architectuur & Interieur zoekt bouwkundig tekenaar om samen mooie dingen te maken

Toen Egbert Ketelaar zijn bureau, Egbert Ketelaar Architectuur & Interieur, dertien jaar geleden startte, had hij de ambitie mooie dingen te maken. Die ambitie heeft hij nog steeds, maar hij doet dat niet meer alleen. Inmiddels werkt hij met twee collega’s samen aan projecten in het hogere segment. “Door mond-tot-mondreclame groeit het aantal opdrachten”, zegt Egbert. “Daarom zoeken we een nieuw teamlid. Ik denk dat een bouwkundig tekenaar die gepassioneerd is van bouwen en graag zelf met oplossingen komt bij ons de baan van zijn leven vindt.”

Egbert Ketelaar Architectuur & Interieur houdt zich bezig met het architectonisch ontwerpen van gebouwen, het renoveren, het uitwerken van woningen en het ontwerpen van het interieur van uiteenlopende gebouwen, zoals kantoren, woningen, hotels en villa’s. “Dat begint met een handmatige schets,” vertelt Egbert. “Daar maken we vervolgens een 3D schets van, waarmee de klant in een app ‘door het pand’ kan lopen. 
Daarna volgt het bouwkundig en het interieurontwerp. Het bouwkundige deel werken we uit van bouwaanvraag tot werkvoorbereidings-/uitvoeringsteken en controlewerk. Bij het ontwerpen en uitwerken van het interieur moet je onder andere denken aan badkamer, inloopkasten, keuken, zwembad, verlichtingsplan, winkelinrichting, maar ook alle technische aansluitingen.”

Afspraken nakomen

Bij alle projecten van het bureau is het hele team betrokken. Egbert ziet zijn team dan ook als collega’s, niet als werknemers. “Een keer per jaar, bij de functioneringsgesprekken ben ik de ‘baas’,” zegt Egbert. “De rest van het jaar werkt iedereen zelfstandig. Het enige wat ik van collega’s vraag is dat ze afspraken nakomen. Willen ze onder werktijd sporten, naar de kapper, prima, maar als aan de klant beloofd is, dat een bouwvergunning aangevraagd wordt, dan moet dat gebeuren. Om verantwoordelijkheden duidelijk te krijgen, hebben we regelmatig teamoverleg.”

Baan van je leven

Een nieuwe collega wacht een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid waarin hij of zij contact heeft met collega’s Egbert, Rob en Linda, maar ook met andere projectbetrokkenen. Eigen inbreng in de vorm van creatieve en innovatieve oplossingen wordt gestimuleerd. “Ik zie ons het liefst als een smeltkroes van creativiteit,” vertelt Egbert. ,”Wij willen voor elke opdrachtgever iets moois en unieks maken en gaan daarbij de diepte in. Als je een passie hebt voor bouwen, een professional bent, goed kan samenwerken en graag bezig bent met gevarieerde projecten, dan is dit de baan van je leven.”

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *