Dakmaterialen.com

Eigenzinnige dakbedekkingsspecialist zoekt nieuwe collega’s

Gootlek BV, HWAshop BV en Dakmaterialen.com in Zelhem

Met de combinatie van drie bedrijven, Gootlek BV, HWAshop BV en Dakmaterialen.com bieden Mark en Bram Mijnen een totaalpakket aan op het gebied van dakbedekking. Van het renoveren van platte daken en dakgoten tot het produceren van prefab dakproducten en het leveren van dakmaterialen aan zowel de handige doe-het-zelver als de echte dakprofessionals.

De wereld van dakbedekking is veelzijdig en interessant. Van nieuwbouw en renovatie tot innovatie en kwaliteitsverbetering. Gootlek BV, HWAshop BV en Dakmaterialen.com in Zelhem spelen daar succesvol op in en maken een mooie groei door. “Daarom kunnen we nieuwe medewerkers gebruiken. Het gaat om boeiende banen.” Geboden wordt een fijne werkplek met een goede begeleiding bij een dynamische onderneming.”

Platte daken

Gootlek BV, HWAshop BV en Dakmaterialen.com gelden als dakbedekkingsspecialist en worden geleid door Mark en Bram Mijnen. De broers zijn opgegroeid in een familiebedrijf op het gebied van dakbedekking. Ze hebben kennis van zaken en beschikken over jarenlange ervaring. De mogelijkheden zijn legio. Vanuit Zelhem bieden de bedrijven alles wat te maken heeft met platte daken, zowel producten als diensten. Klanten profiteren van een goede kwaliteit en prijs, gemak in de vorm van ondersteuning en een uitstekende service. Op Gootlek doe je een beroep als je EPDM rubberfolie voor renovatie van dakgoten en bij nieuwbouw wil laten toepassen.

Dakmaterialen.com is de webshop en groothandel voor het platte dak met A-kwaliteit dakmaterialen tegen scherpe prijzen. Jij als doe-het-zelver of dakprofessional wordt, indien gewenst, op alle fronten ondersteund.

Kernwaarden

De volgende kernwaarden staan centraal bij de drie bedrijven: duurzaamheid, innovatie, positieve klantgerichtheid en eigenzinnigheid. Duurzaamheid betekent voor Mark en Bram dat ze zorgvuldig omgaan met materialen en energie en zo min mogelijk afval produceren. “We zijn continu op zoek naar manieren om producten en diensten te verbeteren om zo minder impact op het milieu te hebben”, benadrukt Mark. “Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel”, vervolgt Bram. “We blijven onszelf uitdagen om nieuwe en verbeterde producten en diensten te ontwikkelen, om zo de kwaliteit en efficiëntie te verbeteren.”

Positieve klantgerichtheid is een ander speerpunt. “Het betekent dat we altijd ons best doen om onze klanten tevreden te stellen. We luisteren naar hun wensen en behoeften en doen ons uiterste best om aan hun verwachtingen te voldoen. Verder is eigenzinnigheid iets waar we trots op zijn. We zijn onafhankelijk en hebben onze eigen visie en stijl. We zijn niet bang om onze eigen weg te gaan en onderscheiden onszelf door onze unieke producten en diensten.” Door de kernwaarden dagelijks te volgen, worden de beste oplossingen geboden met minimale impact op het milieu en met tevreden klanten.

VACATURES

“We willen onze klanten blijven voorzien van de nieuwste en beste oplossingen voor het platte dak en dakgoten. Door de groei van onze bedrijven, Gootlek BV, HWAshop BV en Dakmaterialen.com, zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega’s om ons hechte team te versterken.” Het gaat om de volgende functies:

Gootlek BV:

Dakdekker (32-40 uur)
Als dakdekker bij Gootlek BV ben je verantwoordelijk voor het professioneel leggen van EPDM-dakbedekking op platte daken en het onderhouden van dakgoten.

Leerling Dakdekker (32-40 uur)
Als leerling dakdekker bij Gootlek BV ondersteun je collega’s bij het leggen van EPDM-dakbedekking op platte daken en het renoveren van dakgoten met EPDM.

Voor beide functies geldt: als je geen ervaring hebt met EPDM, bieden we intern opleidingen aan om je op te leiden tot een echte specialist. We vragen alleen jouw toegewijde inzet en enthousiasme om te leren. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op om meer te weten te komen over de opleidingsmogelijkheden.

HWAshop BV:

Productiemedewerker (24-40 uur)
Wij zoeken een gemotiveerde productiemedewerker voor ons bedrijf, HWAshop BV. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het produceren van onze prefab dakproducten en hemelwaterafvoeren.

Dakmaterialen.com:

Online marketing medewerker (24-36 uur)
Ben jij een gedreven online marketing medewerker? Dan zoeken wij jou! bij Dakmaterialen.com. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van online marketingstrategieën om onze producten en diensten te promoten. We zoeken iemand met ervaring in online marketing en een goed begrip van digitale kanalen en technologieën.

Orderpicker (20-40 uur)
Wij zijn op zoek naar een orderpicker bij Dakmaterialen.com. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het selecteren van dakmaterialen op basis van bestellingen van klanten en het klaarzetten ervan voor verzending. Beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden en een goed oog voor detail, evenals ervaring in een magazijnomgeving? Laat het ons weten.

Office manager (20-36 uur)
Wij zoeken een gedreven officemanager voor onze drie bedrijven: Dakmaterialen.com, HWAshop BV, Gootlek BV. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het organiseren en beheren van onze kantoren, het coördineren van werkzaamheden, het beheren van (hulp)middelen en het beantwoorden van telefoontjes en e-mails van klanten en leveranciers. Ben je precies, heb je organisatietalent, een professionele houding en goede communicatieve vaardigheden? Zoek dan niet verder, want wij hebben de juiste baan.

Ben je enthousiast geworden en geïnteresseerd in één van deze functies en wil je ons bedrijf helpen verder te groeien, neem dan contact op met onze bedrijven om te solliciteren.

Contact

Voor meer informatie over dakgoot- dakwerkzaamheden ga naar www.Gootlek.nl.
Wil je solliciteren op de functie van (leerling) dakdekker, stuur dan een mail met je motivatie en CV naar mark@gootlek.nl

Voor meer informatie over dé webshop voor het platte dak, ga dan snel naar:  www.dakmaterialen.com
Wil je solliciteren op de functie van orderpicker, officemanager of online marketingmedewerker, stuur dan een mail met je motivatie en CV naar bram@dakmaterialen.com

Wil je solliciteren op de functie van productiemedewerker HWAshop, stuur dan een mail met je motivatie en CV naar info@hwashop.nl

Al onze bedrijven zijn gevestigd aan de Ericaweg 2 in Zelhem.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *