Eindeloze inspiratie met de mooiste kleding bij Berden Varsseveld

Bij Berden in Varsseveld kom je de nieuwste collecties tegen van verschillende topmerken. Zowel jong en oud kan hier terecht om inspiratie op te doen voor een nieuwe aanvulling voor de garderobe. In de sfeervol ingerichte winkel van dit familiebedrijf kun je naar hartelust rondlopen, kleding op je gemak passen en de medewerkers staan altijd voor je klaar wanneer je advies nodig hebt.

Uitgebreide collectie van de beste merken onder één dak


Berden is een begrip in Limburg. Het familiebedrijf begon 118 jaar geleden als een bescheiden winkeltje en is vandaag de dag uitgegroeid tot een landelijke keten van verschillende winkels en warenhuizen. Aan de kwaliteit is echter helemaal niks veranderd. Als klant kun je nog altijd een geweldige service verwachten van deskundig personeel die met passie en plezier elke dag voor je klaar staan.

Ook voor jongeren

Berden onderscheidt zich dankzij het ruime aanbod aan stijlen en merken. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden, ongeacht de leeftijd. Neem een kijkje op de vernieuwde kinderafdeling waar je alles tegenkomt voor zowel peuters en tieners. Zijn ze daar alweer uitgegroeid? Dan is de basement afdeling met merken als Lovies, ONLY, Levi’s en Sister Point een goede plek om te shoppen. 

Berden events & privilege

Berden is meer dan gewoon een modebedrijf. Regelmatig zijn er verschillende activiteiten en events zoals het vriendinnen- en mannenweekend. Dan is iedereen welkom om langs te komen voor een hapje en drankje onder het genot van live muziek.

Verder kun je ook gebruik maken van de Berden Privilege. Als member spaar je bij elke aankoop punten die je kunt inruilen voor speciale aanbiedingen. Hoe meer punten je spaart hoe meer voordeel je krijgt. Een privilege member word je gemakkelijk door de nieuwe Berden app te downloaden.

Broeken 10-daagse

Tot en met 13 april is het ‘Broeken 10-daagse’ bij Berden. Wat houdt dat in? Je krijgt dan elke tweede broek voor de helft van de prijs. Ook de nieuwe voorjaarscollectie doet mee met deze actie! Heb je op Tweede Paasdag (13 april) nog niks op de planning? Berden Varsseveld is die dag gewoon geopend. Een ideale dag om even gezellig langs te komen en je te laten inspireren.

Contact

Berden Varsseveld is elke dag geopend. Je bent van harte welkom op:

Maandag van 13 tot 18 uur Dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 18 uur Vrijdag van 10 tot 21 uur 

Zaterdag van 9.30 tot 17 uur Zondag van 12 tot 17 uur 

Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Graag tot ziens bij: 

https://www.berden-fashion.nl/winkels/56/berden-mode-varsseveld.html

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *