Eline uit Doetinchem krijgt mooie highlights

Kandidaat: Eline
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Doetinchem
Dagelijks leven: Studeert aan de HAN

Deze maand is het de beurt aan de 18 jarige Eline uit Doetinchem om zich over te geven aan de metamorfose professionals van MIJN Magazine. In het dagelijks leven studeert Eline aan de HAN. “Ik vind het een leuke ervaring, maar ook een uitdaging om met deze professionals te werken. Bovendien vind ik het leuk om het mooie MIJN Magazine te staan” licht ze toe.

Het team van HairEmotions in Doetinchem stond te popelen om met Eline aan de slag te gaan. “Het haar van Eline is van nature erg droog en pluizig. Goede verzorging is zodoende van groot belang en dat hebben we gedaan met KMS producten” vertelt Ingrid. Het haar is geknipt in lange lagen en bovenop zijn er folies geplaatst in een goudblonde tint. Daarna is het gestyled met een föhn. Om het haar nóg meer glans te geven is het afgewerkt met een Tame frizz olie.

Om de metamorfose compleet te maken volgde een mooie fotoshoot, waarbij Eline gestyled werd in kleding van Tuunte Fashion. Ze draagt een gecoate broek van het merk CL Essentials (€ 29,99) in dé kleur van dit najaar: Cognac! De trui van het merk SoSoire (€ 24,99) is gemaakt van een super zachte stretch stof, en bevat een glitterdraadje. Daar overheen draagt ze een wollen jas met capuchon (€ 89,99) van SoSoire, perfect voor dit najaar.

Reactie Eline:
Ik ben erg blij met mijn nieuwe highlights en mijn haar is nog mooi lang gebleven. Dank jullie wel!

MIJN Metamorfose – oktober 2020
Uitgever – MIJN Magazine

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *