Elke middag bijzondere films bij Amphion

DOETINCHEM – Ondanks de nieuwe coronamaatregelen kun je elke middag (veilig) naar de film bij Amphion! De komende weken kun je elke middag om 14:00 en 14:30 uur bij ons terecht. Kijk je onze prachtige films liever thuis vanaf de bank? Neem dan een kijkje in onze online filmzaal.

Veilig naar de film bij Amphion
Op onze locaties is een mondkapje verplicht, maar zodra je in de filmzaal zit mag je deze afzetten. In de filmzalen is er genoeg ruimte om op 1,5 meter afstand van elkaar te genieten van de film. Er staan mooie titels op het programma de komende weken. Zo ging vorige week donderdag The Hand of God van Oscar-winnaar Paolo Sorrentino in première, waarin het leven van een Italiaanse tiener volledig op zijn kop wordt gezet door de komst van voetballegende Diego Maradona. Ook kun je onder meer naar prinses Diana-film Spencer en Un Monde, over het niet zo onschuldige leven op het schoolplein. Kijk voor het totale filmaanbod op amphion.nl/film.

Liever thuis films kijken?
Wil je liever niet de deur uit om een ‘filmpje te pakken’? In onze online filmzaal op Picl is een selectie van ons filmaanbod gewoon thuis vanaf de bank te zien! Een gedeelte van deze ticketprijs gaat naar Amphion. Naast het zien van een prachtige film, steun je ons dus ook nog. Bekijk ons filmaanbod op amphion.nl/picl.

___________________________________________________________________

Andere uitjes

Erop uitgaan in de Achterhoek? Bekijk dan de mogelijkheden via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *