Even voorstellen aan onze nieuwe collega van MIJN Magazine!

Hoi allemaal! Mijn naam is Luuk Berendsen, 26 jaar oud en woonachtig in Silvolde. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Arnhem, waar ik de opleiding Commerciële Economie heb gevolgd.

Sinds 15 november 2021 ben ik de nieuwe online marketeer van MIJN Magazine! Ik zal me voornamelijk bezighouden met de contentstrategie van MIJN Magazine, waaronder het opstellen van nieuwsbrieven, plaatsen van content op de website en social media kanalen en bedenken van ideeën om jullie te voorzien van nog leukere en uniekere content. Tevens zal ik overige werkzaamheden verrichten, zoals het optimaliseren van de online vindbaarheid en genereren van leads.

In mijn vrije tijd sport ik veelvuldig. Waar ik voorheen tot de A1 van Sportclub Silvolde heb gevoetbald en vervolgens 5 jaar intensief heb gefitnest, doe ik momenteel veel aan hardlopen. 4 á 5 keer per week trotseer ik in weer en wind het Paasbergbos in Terborg. Daarnaast heb ik een passie voor mode en voetbal. Ik ben fanatiek supporter van Ajax en heb mijn eigen modemerk Broke & Rich opgericht (www.brokeandrich.eu). Er gaat geen wedstrijd aan me voorbij en ik bevind me vaak aan de zuidkant van de Johan Cruijff Arena. Verder spendeer ik veel tijd samen met mijn vriendin, met wie ik inmiddels al bijna 9 jaar samen ben. Ook ga ik in het weekend graag een avondje stappen met vrienden (in hoeverre dat nog mogelijk is), en vind ik het geweldig om te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen.

De komende periode zal in het teken staan van mezelf wegwijs maken binnen de functie en organisatie. Ik kijk er naar uit om MIJN Magazine als organisatie te leren kennen en alle mensen eromheen!

___________________________________________________________________

MIJN Magazine

Meer rubrieken zien van MIJN Magazine zoals deze over Luuk Berendsen? Ga dan naar de volgende link https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *