N. Kuiper B.V. Installatietechniek in Breedenbroek

Een typisch Achterhoeks bedrijf met een professioneel karakter en een gemoedelijke sfeer. N. Kuiper B.V. Installatietechniek in Breedenbroek geldt als allround onderneming gespecialiseerd in maatwerk. Particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor de beste oplossingen op het gebied van elektra, loodgieterswerk, data, domotica en duurzame installaties.

Familiebedrijf met historie klaar voor de toekomst

N.Kuiper B.V. Installatietechniek kent een lange historie. Het solide familiebedrijf werd in 1948 opgericht door Nico en Jo Kuiper. De grondlegger is inmiddels 97 jaar. Zijn zonen Niek en Wim namen het later over. Niek (66) fungeert momenteel als eigenaar. Diens beoogde opvolger heeft zich ook aangediend. Het is zijn zoon David Kuiper (30) die de derde generatie vormt. Daarmee is de continuïteit van het bedrijf gegarandeerd.

Innovatiekracht

N.Kuiper B.V. Installatietechniek bestaat al meer dan zeventig jaar, maar ging steeds met zijn tijd mee. Het bedrijf biedt een totaalpakket, van de kleinste reparaties tot grote installatieprojecten en koppelt een schat aan ervaring aan het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen. “Onze sector innoveert continu. Als bedrijf moet je daarin mee, vinden wij. Daarmee hou je een hoogwaardige dienstverlening. Daar profiteert uiteindelijk de klant van”, benadrukt David Kuiper. Hijzelf houdt zich vooral bezig met duurzame installaties zoals warmtepompen en pv-panelen, airco’s en zonneboilers. “Vanwege de energietransitie gaat het steeds meer die kant op, al worden er ook nog genoeg cv-ketels geplaatst.” David heeft kennis van zaken, hij is gediplomeerd servicemonteur koude- en klimaatsystemen.

Drukte en vacature

N.Kuiper B.V. Installatietechniek is op alle fronten klaar voor de toekomst. De toch al grote klantenkring groeide de laatste tijd aanzienlijk door mond-tot-mond reclame. Het bedrijf moest flink aan de bak. “De coronacrisis heeft de vraag naar werk verder aangewakkerd. Het was extreem druk en daardoor moesten we mensen soms teleurstellen met een langere wachttijd. Medewerkers hebben zelfs geen zomervakantie gehad om alles bij te kunnen benen.” Het team van N.Kuiper B.V. Installatietechniek bestaat uit 15 medewerkers. Door een groeiend aantal klussen is versterking welkom. Er is een vacature voor een servicemonteur en/of f-gassen monteur voor met name het onderhoud van de cv-ketels en in geringe mate wat montagewerk. Het betreft een fulltime functie. De monteur komt bij de mensen thuis en moet makkelijk in de omgang zijn. “We bieden een interessante baan, een fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.” Kandidaten worden uitgenodigd zich telefonisch of per mail te melden.

Contact

Voor meer informatie, neemt u gerust contact op met:

N. Kuiper B.V. Installatietechniek

Molenweg 5

7084 AX Breedenbroek

T   0315 61 75 55

E   info@nkuiperbv.nl

I    www.nkuiperbv.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *