The Killkennys

Feest tijdens optreden van Ierse folkband The Kilkennys

De traditionele Ierse folkband en balladband The Kilkennys weet de harten van de meer doorgewinterde traditionele muziekliefhebbers te veroveren als ook het jongere publiek aan zich te binden. Ze staan bekend om hun dynamische arrangementen, energieke uitvoeringen en hun charismatische verstandhouding met publiek over de hele wereld. Op zondagmiddag 6 november staan ze in de theaterzaal van het DRU Industriepark in Ulft.

De band werd opgericht door schoolgenoten en begon in 1998 te toeren in Ierland. In 2008 besloten ze zichzelf ‘The Kilkennys’ te noemen naar hun geliefde thuis, Kilkenny City.
Door de jaren heen is de groep verder gegroeid en wordt vandaag de dag gevormd door Davey Cashin (zang, mandoline, banjo, gitaar, whistles), Tommy Mackey (bas, akoestische gitaar, zang), Josh O’ Loughlin (gitaar, zang) en Mick Martin (bodhran, uilleann pipes, low whistles, gitaar, zang).

Afterparty

Na afloop van de voorstelling is er in de foyer een afterparty met livemuziek van The ipaddies. De traditionele Ierse folkband uit Gelderland zorgt altijd voor een sfeervol optreden. Het repertoire bestaat uit Iers/Keltische folkmuziek variërend van meeslepende ballads, strijdliederen tot pubsongs en meezingers van de Kilkennys, Christy Moore, en uiteraard de Dubliners. Onder genot van een drankje kun je lekker nazitten en genieten van hun muziek.

Informatie

De voorstelling begint om 15:00 uur in de Rabobankzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt / VVV op het DRU Industriepark.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *