Feesttent afbreken? 5 x partyhits van Achterhoekse bodem

Verkleden, inhaken, daldeejen en bier dat heel snel lauw wordt: is Zomercarnaval helemaal jouw festival? Kom dan vast in de sfeer met deze Nederlandse en Achterhoekse feestnummers in de feesttent!

Duo Lipa met Supersoaker

Nieuw! Roger Scholten & Remco van Aken vormen Duo Lipa en brachten onlangs de ‘(zomer)carnavalskraker’ Supersoaker uit:

De Sfeermakers met Zwaaien

Doetinchemmers Pim Leeflang en Bob Visser alias de Sfeermakers zetten regelmatig de feesttent op stelten. Hoe? Met eigen nummers zoals Zwaaien in samenwerking met Otto Wunderbar, hitjes van nu en nog een lading aan toeters en bellen.

HIKE met Lekker lekker in de zon

Ken je deze nog? De single Lekker lekker in de zon van de band HIKE (2011) werd geschreven door Wim Maatman en geproduceerd door de band zelf. Het nummer werd al gauw opgepikt door 3FM waardoor het nummer zelfs de 59e plek van Single Top 100 bereikte.

Beatcrooks met Köttel Dwars

‘Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!’ is dé partyslogan van de Beatcrooks! Naast eigen feestmuziek staan ze met foute meezingers, happy hardcore en meer op festivals als de Zwarte Cross, DefQon. 1, Dreamfields en Dauwpop. Maar ook in de keet of de trekker is dit duo geliefd. Köttel Dwars is een samenwerking met Opschaakl’n.

The Spitfires met De bek vol vlaai

Oud, maar goud! The Spitfires is één van de oudste bands in de Achterhoek. De groep begon in 1939(!) al als soort bigband: ‘Dans Orkest Brugman’. Piratenklassiekers als Links van Varsseveld en De bek vol vlaai worden nog altijd gedraaid in de feesttent.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *