Finale Amphion Open

Finale Amphion Open, 7x creatief muzikaal talent

Laat je verrassen door aanstormend talent. Van singer-songwriter tot stand-upper, van danser tot rockband. Zie tijdens Amphion Open misschien wel de sterren van de toekomst in actie.

Amphion Open is een podium voor nieuw muzikaal creatief talent uit de Achterhoek. Zaterdag 16 september is de finale en treden de winnaars uit de drie voorrondes op. Ze strijden, onder het toeziend oog van de vak-, pers- en publieksjury om eeuwige roem. We stellen de finalisten voor.   

Timo van de Sande

Timo van de Sande is een singer-songwriter uit ’s Heerenberg. Zijn repertoire mag breed worden genoemd: van rustig tot uptempo, van pop tot rock en van verhalende nummers tot ‘cheesy’ liefdesliedjes. Vorig jaar kwam de EP ‘Break Free’ van Van de Sande uit. Hieronder de videoclip van het nummer Little Boy.

Release Avenue

Een verhaal vertellen door middel van dans. Dat is wat dansteam Release Avenue als geen ander kan. Release Avenue, het selectieteam, van LG-Dance uit Borculo grossiert in prijzen. De groep bestaat uit 11 meiden tussen de 15 en 20 jaar en staat onder leiding van choreograaf Kimberley Meijer. Hieronder een voorproefje van hun optreden.

Mauro

Mauro Mundhenke uit Angerlo probeert met ondersteuning van zijn gitaar de gevoelige snaar te raken en de kracht van muziek te laten voelen. In zijn theatershow komt hij met bekende en eigen nummers en geeft hij antwoord op de vraag: wat betekent muziek voor jou? Hij vertolkte ook al eens het nummer Avond van Boudewijn de Groot.

https://www.youtube.com/watch?v=WpfO1ADunWo

Buncker

Buncker uit Neede schrijft en speelt eigen geproduceerde muziek, veelal in het rock-genre. Dat gaat altijd gepaard met het nodige enthousiasme en interactie met het publiek. Strakke beats, catchy gitaarwerk en een bak energie vormen de basis.

De Needse band Buncker. Foto: Amphion

Britt & Roos

Britt Greven brengt oude soul-klassiekers opnieuw tot leven. De Achterhoekse soulzangeres doet dat onder begeleiding van Roos de Wit. Van Etta James tot James Brown, samen komen ze met hun eigen arrangement en sound! Ook het jongere, moderne werk schuwen Britt & Roos uit Didam niet. Ze maakten tijdens de voorrondes indruk.

Shuffle

Shuffle uit Groenlo is een eigenwijze, eigentijdse en energieke slagwerkgroep die slagwerk in een theatraal jasje weet te verpakken. Verschillende stijlen als het precieze Japanse, het swingende Braziliaanse en het groovende Afrikaanse slagwerk worden aangevuld met moderne beats. De performers van Shuffle denken graag ‘Out-of-the-Box’ om uit elk voorwerp ritme te halen. Dit alles wordt samengevoegd tot één spectaculaire beleving!

Emily

Emily Putman is singer-songwriter en komt uit Doetinchem. Ze hoopt mensen met haar tekst en klanken te kunnen raken en stiekem een beetje aan het denken te kunnen zetten. Iets creëren en dat kunnen delen met het publiek, de vrijheid zelf te kunnen zingen en spelen wat zij leuk vindt: dat is voor Emily het mooie aan muziek.

Tickets

Hier meer informatie en kun je tickets bestellen.

Nog meer leuke uitjes lees je op onze speciale pagina Erop uit!

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *