Verhagen Volledig Mondzorg

Fit & Vitaal met Verhagen Volledig Mondzorg!

Ouder worden betekent niet een stralende lach niet belangrijk blijft. Bij Verhagen Volledig Mondzorg begrijpen we dat elke leeftijd specifieke zorg en aandacht vraagt, ook als het gaat om uw mondgezondheid.

Preventie

Preventie is de sleutel tot een gezonde mond. Voorlichting geven over de juiste mondverzorging is belangrijk of het bijsturen van bestaande gewoontes. We willen problemen voorkomen voordat ze zich voordoen en dat doen we door te luisteren naar uw wensen en behoeften. Bij ons staat uw wens, persoonlijke mogelijkheden en uw tevredenheid voorop.

Tijd en aandacht voor jezelf

Een andere levensfase, misschien zijn de kinderen de deur wel uit of heeft u altijd al wel iets aan uw lach willen doen, maar is het er nog niet van gekomen.  Wij zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines, waardoor we een breed scala aan behandelingen kunnen aanbieden, allemaal onder één dak. We staan als team voor u klaar, want een specialist kan het niet alleen!

Maar ook als er extra aandacht nodig is, kunt u rekenen op Verhagen Volledig Mondzorg. Met onze vier rolstoelvriendelijke locaties in Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk, zijn we altijd in de buurt om u te helpen.

Persoonlijke aandacht

Bij Verhagen Volledig Mondzorg begrijpen we dat persoonlijke aandacht essentieel is. Onze zorg begint met een persoonlijk intakegesprek waarin we uw klachten en wensen bespreken. We stellen een plan op dat bij uw situatie past, rekening houdend met uw behoeften en mogelijkheden. Niets doen is daarbij soms ook een heel goede optie!

Als zelfstandig functioneren moeilijk wordt, werken we graag samen met mantelzorgers om de beste zorg te bieden. Onze ruime openingstijden stellen ons in staat om flexibel te zijn en een tijdstip te vinden dat het beste bij u past.

Contact

Lichtenvoorde: Eschpark 9
Groenlo: Buitenschans 47
Aalten: Polstraat 36
Winterswijk: Beatrixpark 8
T: 0544-371260
WhatsApp: 06-89971209
E: Balie@verhagenmondzorg.nl
I: www.volledigmondzorg.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *