Fitwijzer

Fitwijzer: hét startpunt richting een gezonde leefstijl

Wil je de kans op aandoeningen of ziekten verkleinen? Heb je last van je rug of zit je (te) veel en wil je meer bewegen? Meld je dan aan bij sport- en beweegcentrum Fitwijzer in Wehl! Hier word je deskundig en persoonlijk begeleid door fysiotherapeuten, sportspecialisten en personal trainers. Eigenaresse en fysiotherapeut Cora van Heerde is er daar één van en biedt tevens workshops aan waarin ze kennis deelt over de bouw en werking van het lichaam. “Fitwijzer staat voor mensen fitter en wijzer maken.” 

Zonder gedoe gezonde maaltijden op tafel

Met behulp van De Inbody Analyse 770, een gloednieuw apparaat dat naast gewicht, vetmassa, spiermassa en bloeddruk, ook lichaamswater meet, wordt een doelgerichte training samengesteld. Denk aan gewichtsverlies, kracht en conditie. Cora: “Soms is een doel nog specifieker, zoals de Alpe d’uZes beklimmen of een vierdaagse wandelen.”

Naast persoonlijke trainingsschema’s kan je bij Fitwijzer ook terecht voor een samengesteld voedingsschema (inclusief boodschappenlijstjes)! “We adviseren drie maaltijden per dag die bijdragen aan een gezonde leefstijl. “Doordat het geen dieet is, zijn de menu’s geschikt voor het hele gezin.” Uiteraard wordt rekening gehouden met allergieën en het niet/zelden eten van dierlijke producten.

Contactgegevens

Voor meer informatie neem je telefonisch contact op (de intake is kosteloos).

Fitwijzer
Nijverheidsweg 4
7031 BV, Wehl
T: 06-23611825
E: info@fitwijzer.com
I: www.fitwijzer.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *