Page 6 Model Fleur uit Doetinchem

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Fleur Bos.

Naam: Fleur Bos
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats : Doetinchem

DAGELIJKS LEVEN + HOBBY:
Ik volg de studie Sociaal Werker op het Graafschap College. Ik ben 2x in de week aan het boksen en werk in de weekenden in Terborg bij lunchroom met Liefde. Winkelen en uiteten zijn wel echt twee dingen waar je me heel blij mee maakt.

HOE VER ZOU JE GAAN VOOR DE CAMARA:
Ik blijf dicht bij mij zelf, ik ken wel mijn grenzen. Ik vind het erg mooi en leuk om een lingerie/ bikini shoot te doen. Maar verder dan dit zou ik niet gaan.

HET MEEST SEXY AAN MEZELF:
Vind ik een lastige vraag, maar ik denk mijn uitstraling en mijn lange benen.

DE TOEKOMST:
Allereerst zou ik het een eer vinden om de titel Miss Teen Of Gelderland 2020/2021 te winnen. Ik zit nu in de finale en wat ik heb ik al veel geleerd in dit traject. Onwijs leuke mensen ontmoet en mezelf verder ontwikkeld. Ook in de toekomst zou ik graag mijn passie voor modellenwerk willen uitbreiden en mijn droom is om een show te lopen voor Victoria’s Secret. Daarbij zou ik heel graag een eigen bikini/lingerie lijn willen uitbrengen.

WAAR GA JE GRAAG UIT:
Ik ben een sociale meid die graag met anderen is en vind het heel gezellig om naar clubs te gaan met vriendinnen of een terrasje te pakken.

HET BELANGRIJKSTE AAN JE PARTNER:
Ik vind het fijn dat hij eerlijk en oprecht is met mij en heel lief is voor mij. Ik kan goed met hem over alles praten. En we hebben heel veel lol samen! Vertrouwen en eerlijkheid is voor mij het belangrijkste.

HET MEEST EXTREME WAT JE HEBT GEDAAN:
Grotduiken in Kroatië is wel het extreemste wat ik ooit gedaan heb.

NOG WILLEN ONTMOETEN:
Ik zou heel graag Doutzen Kroes nog willen ontmoeten, zij is een groot voorbeeld voor mij. Wat ze in haar modellenwerk heeft bereikt, maar ook dat ze haar eigen lingerie collectie heeft uitgebracht. Die ervaring zou ik ook heel graag willen mee maken. Ook bewonder ik haar als ambassadeur voor Dance4life.

HET MOOISTE AAN MIJN MAGAZINE:
Het is mooi om te zien hoe de Achterhoek op de kaart wordt gezet op heel veel verschillende gebieden.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

 

Page 6 Model – december 2020
Uitgever – MIJN Magazine
Fotografie – Robin Sommers

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *