vloeren Floormasters

Floormasters het adres voor vloeren, wanden, raambekleding en binnen zonwering

Floormasters in Eibergen heeft veel te bieden. Het is hét adres voor vloeren, wanden, raambekleding en binnenzonwering. Momenteel is er veel vraag naar pvc-vloeren, maar ook parketvloeren mogen zich weer in een stijgende belangstelling verheugen. Floormasters is specialist in beide vloersoorten. Het aanbod en de vele mogelijkheden zijn te zien in de sfeervolle en ruim opgezette showroom aan de Jukkertweg in Eibergen.

Parketstudio

De showroom van Floormasters is onlangs uitgebreid met een parketstudio. “We zien meer vraag naar parketvloeren”, zegt eigenaar Ben de Lorijn. “Daar spelen we op in met een uitgebreid aanbod. Voor de overname heette het bedrijf Lodewijk Parket, het is dus niet zo gek dat oude klanten daar voor komen. Ook die willen we blijven bedienen.” Er zijn traditionele parketvloeren in allerlei stijlen beschikbaar van het kwaliteitsmerk Hollandsche Vloeren en het Duitse Haro. Als klikvariant zijn er vloeren van het merk Boen speciaal voor de doe-het-zelver. “Maar we beschikken over een eigen legservice. Dat betekent dat klanten volledig ontzorgd kunnen worden.” Ook voor onderhoud en renovatie van bestaande parketvloeren zoals schuren, lakken, oliën en in de was zetten, biedt Floormasters uitkomst. De huidige generatie parket is overigens ook geschikt voor vloerverwarming.

Pvc-vloeren

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een pvc-vloer. Ze zijn mooi, onderhoudsvriendelijk, geschikt voor alle ruimtes in huis en uitstekend toepasbaar met vloerverwarming. Floormasters heeft een ruime keuze uit kleuren en dessins. De nieuwste trends zijn beschikbaar en te zien in de showroom. Zo zijn een visgraatmotief en een decorbies erg in trek. Het aanbod bij Floormasters is ruimer dan gebruikelijk. Dat komt omdat het bedrijf ook projectinrichting doet. Klanten (particulieren én bedrijven) hebben daardoor echt wat te kiezen. Dat geldt ook voor producten als marmoleum, linoleum en betonciré (op vloeren én wanden).

Totaalaanpak

Naast vloeren kunt u bij Floormasters terecht voor wanden, raambekleding, binnenzonwering en projectinrichting. Het is allemaal onder één dak te vinden. Eigenaar Ben de Lorijn en adviseur Fried Hermanns kennen het klappen van de zweep, ze hebben veel ervaring opgebouwd. Zo is Ben al ruim veertig jaar in de branche actief. “We kiezen bewust voor een betrokken totaalaanpak met een aantrekkelijke prijsstelling door het volumevoordeel. Alleen een tevreden klant telt, daar doen we alles voor.” Fried Hermanns is bedreven in styling en adviseert graag over de inrichting in huis. Daarvoor komt ze ook bij de mensen thuis. Het biedt meerwaarde en wordt zeer gewaardeerd.

Openingstijden

Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de collecties van Floormasters? U bent van harte welkom op donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Buiten de openingstijden kunt u op afspraak terecht aan de Jukkertweg 10B in Eibergen, bel daarvoor 0545 217 700. Dan hebben we zeker alle tijd voor u.

Tot ziens bij:

Floormasters BV
Jukkertweg 10B
7151 HS Eibergen
T    0545-217700
E    info@floor-masters.nl
I     www.floor-masters.nl___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *