FOODSTUFF AND MORE…

Live cooking op jouw feestje; genieten en beleven

Geniet nooit met mate …

…is de lijfspreuk met een knipoog van de goedlachse enthousiaste chef-kok Jürgen Korthout van foodstuff and more. Zijn passie is het bereiden van de heerlijkste gerechten op (jouw) locatie. Culinaire verwennerij! Van luxe (walking) diners, een lekkere (barbecue)hap tot bijzondere hapjes of bites voor jouw event. Jürgen bedenkt moderne gerechten met een verrassende twist, creaties geïnspireerd door zijn jarenlange ervaring opgedaan in mooie horecazaken (o.a. ’t Koetshuis in Rhenen, De Leeuw in Lichtenvoorde, Theaterhotel De Oranjerie in Roermond en Kasteel TerWorm in Heerlen).

Spectaculinair

In december stond hij nog te koken voor ruim 80 motocrossers van de Motor- en AutoClub Lichtenvoorde. Zijn Rolling Foodstuff werd op het dakterras van het clubgebouw op de Besselinkschans getakeld.

Ook zijn kreeftendemonstratie is een specta-culinaire beleving; koken, kraken, proeven waarbij hij informatieve anekdotes vertelt!

Rolling Foodstuff and More

In 2015 startte Jürgen ‘Foodstuff and More…’. Hij bouwde een multifunctionele keuken op wielen voorzien van alle gebruikersgemakken. Door de compleetheid én compacte afmeting is de Rolling Foodstuff super flexibel inzetbaar. Op dit moment bouwt hij ook de Rolling Bierbecue, een barbecue én biertap op wielen; dezelfde layout en afmeting, andere beleving! Beide keukens zijn ook te huur, al dan niet met kok en lekkers! Het draait bij Jürgen om food, gastvrijheid, genieten en beleving en hij gaat altijd voor de beste kwaliteit.

Uiteraard staan je persoonlijke wensen altijd centraal.  

Ben je benieuwd geworden?

Neem gerust vrijblijvend contact op met Jürgen. Oók voor tijdelijke professionele invulling op zzp-basis.

Make life a ride!

Voor meer informatie:

Foodstuff & More…, Jürgen Korthout

T   06 42206319

E   info@foodstuffandmore.nl

I    www.foodstuffandmore.nl

A   Aalbersestraat 7  7134 NG Vragender

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *