Boenders

Frauensache 2020 op 14 en 15 maart in Messe Kalkar

Beurs voor vrouwen van alle leeftijden die zich interesseren voor allerlei nieuwigheden en trends. Of u nu komt met uw moeder, zuster, vriendinnen of collega’s: hier kan iedereen zijn hart ophalen onder het motto “Auszeit für Mich” – oftewel: even tijd voor mezelf. Dat “even” is een rekbaar begrip, want de ervaring leert dat veel vrouwen de hele dag op de beurs doorbrengen!


Op de Frauensache-beurs is van alles te vinden op het gebied van onder meer beauty & wellness, mode & accessoirs, lifestyle & trends, maar ook woninginrichting, gezondheid, sport & fitness. Uiteraard ook aandacht voor het thema Familie & Kind – zo wordt bijvoorbeeld voor de eerst keer dit jaar de “baby- en kindervlooienmarkt” georganiseerd, waar  u voor een klein prijsje prima tweedehands baby- en kinderkleding kunt aanschaffen.

Belangrijk: is dat bezoekers niet alleen kunnen rondkijken en artikelen kunnen kopen, maar ook actief kunnen deelnemen aan een aantal verschillende activiteiten. Zo worden er bijvoorbeeld cocktailworkshops georganiseerd – hoe leuk is dat? – of kunt u  in de stylinglounge uw haar laten stylen of u eens (anders) laten opmaken. Ook leuk zijn de taartdecoratieworkshops waar u onder andere rozen uit fondant leert maken.

Verder zijn er optredens van onder meer de videoclipdancing/hiphop-dansgroepen “WhatzUp!” en “Patchwork”, de rolstoeldansgroep “Dancing Wheels”. Ook kunt u genieten van het Lady Kick Boxing-Team, de Perlenzauber-buikdanseressen uit Rees en nog veel meer.

Een bijzonder stukje beurs is het gedeelte waar ongeveer 20 standhouders uit de omgeving hun ambachtelijke producten verkopen – die variëren van olijfolie en huisgemaakte marmelade tot zelfgemaakte mutsen en decoratieartikelen.

Openingstijden: zaterdag 14 maart van 10-18 uur en zondag 15 maart van 10-17 uur. Entree
€ 7,-, online en vooraf via de hotelreceptie € 5,-. Kinderen t/m 12 jaar en mannelijke begeleider gratis toegang.

Contact

Frauensache 2020
Gianna Koster
Messe- und Kongresszentrum Kalkar
Griether Str. 110-120
47546 Kalkar
t (00 49) 2824 910-124
http://www.messekalkar.de/de/frauensache

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *