Boenders

Frauensache 2020 op 14 en 15 maart in Messe Kalkar

Beurs voor vrouwen van alle leeftijden die zich interesseren voor allerlei nieuwigheden en trends. Of u nu komt met uw moeder, zuster, vriendinnen of collega’s: hier kan iedereen zijn hart ophalen onder het motto “Auszeit für Mich” – oftewel: even tijd voor mezelf. Dat “even” is een rekbaar begrip, want de ervaring leert dat veel vrouwen de hele dag op de beurs doorbrengen!


Op de Frauensache-beurs is van alles te vinden op het gebied van onder meer beauty & wellness, mode & accessoirs, lifestyle & trends, maar ook woninginrichting, gezondheid, sport & fitness. Uiteraard ook aandacht voor het thema Familie & Kind – zo wordt bijvoorbeeld voor de eerst keer dit jaar de “baby- en kindervlooienmarkt” georganiseerd, waar  u voor een klein prijsje prima tweedehands baby- en kinderkleding kunt aanschaffen.

Belangrijk: is dat bezoekers niet alleen kunnen rondkijken en artikelen kunnen kopen, maar ook actief kunnen deelnemen aan een aantal verschillende activiteiten. Zo worden er bijvoorbeeld cocktailworkshops georganiseerd – hoe leuk is dat? – of kunt u  in de stylinglounge uw haar laten stylen of u eens (anders) laten opmaken. Ook leuk zijn de taartdecoratieworkshops waar u onder andere rozen uit fondant leert maken.

Verder zijn er optredens van onder meer de videoclipdancing/hiphop-dansgroepen “WhatzUp!” en “Patchwork”, de rolstoeldansgroep “Dancing Wheels”. Ook kunt u genieten van het Lady Kick Boxing-Team, de Perlenzauber-buikdanseressen uit Rees en nog veel meer.

Een bijzonder stukje beurs is het gedeelte waar ongeveer 20 standhouders uit de omgeving hun ambachtelijke producten verkopen – die variëren van olijfolie en huisgemaakte marmelade tot zelfgemaakte mutsen en decoratieartikelen.

Openingstijden: zaterdag 14 maart van 10-18 uur en zondag 15 maart van 10-17 uur. Entree
€ 7,-, online en vooraf via de hotelreceptie € 5,-. Kinderen t/m 12 jaar en mannelijke begeleider gratis toegang.

Contact

Frauensache 2020
Gianna Koster
Messe- und Kongresszentrum Kalkar
Griether Str. 110-120
47546 Kalkar
t (00 49) 2824 910-124
http://www.messekalkar.de/de/frauensache

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *