Functie elektromonteur energy voor Kris Burghardt bij Royal Kaak

Tijdens zijn afstudeerstage in hetvierde jaar van de opleiding Smart Industry (MBO) kwam Kris Burghardt terecht op de afdeling R&D bij Royal Kaak in Terborg. Dit bedrijf ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt stand-alone machines en complete lijnen voor de bakkerij-industrie.

“Ik had een geweldige tijd. Ze lieten me heel zelfstandig werken. Naast het programmeren ondersteunde ik bij het energiemeten bij bakkerijen en bij het schrijven van rapporteren daarover voor het visualiseren van de gemeten data.” Royal Kaak was enthousiast over de inzet van Kris en bood hem een baan als elektromonteur energy aan. Kris: “Sinds september werk ik op de afdeling Service en houd ik mij bezig met energiemeten bij bedrijven om te kijken waar ze energie kunnen besparen. Het is een geheel nieuwe functie en ik word uiteraard ook ondersteund.

Analyses

Ik krijg de vrijheid om zelf onderzoek te doen naar waar in de productielijn de sensoren geplaatst moeten worden. Daarnaast houd ik contact met de klant en maak ik ook de analyses. Ik vind het super dat Kaak mij de kans geeft om hetgeen wat ik tijdens mijn stage heb ontwikkeld verder vorm te geven.”

Contact

Royal Kaak
Varsseveldseweg 20a
7061 GA Terborg
T: 0315 339111
E: jobs@kaak.com
I: www.kaakgroup.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *