Fysio Samen Sterk

Fysio Samen Sterk is verhuisd naar nieuw pand

Ze hebben er lang naar uitgekeken de fysiotherapeuten van Samen Sterk in Eibergen, maar sinds kort zitten ze met zijn allen in een nieuw pand aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen.

Vier jaar geleden richtten een aantal fysiotherapeuten een maatschap op, Fysio Samen Sterk, en namen ze met elkaar een praktijk in Eibergen over. Als praktijk bieden ze fysiotherapie, manuele therapie en oedeemtherapie en specialisaties als dry needling, percutane electrolyse en echografie. Ze zijn bovendien bij diverse gespecialiseerde netwerken in de regio aangesloten.

“Wij werkten in eerste instantie op drie verschillende locaties en wilden heel graag een pand hebben waar we alles in één hadden. We zijn dus op zoek gegaan naar een pand dat groot genoeg was en in het centrum van Eibergen lag. Bovendien moest er voldoende parkeergelegenheid zijn”, vertelt fysiotherapeut en manueel therapeut Marieke Wielens.

Bijna twee jaar geleden kwam dit project op hun pad, maar het moest nog helemaal van de grond af worden opgebouwd. “Het bouwbedrijf waar we mee om tafel gingen, stelde zelf voor om voor dit nieuwbouwpand te kiezen. We konden zelfs aangeven hoe we het graag ingedeeld wilden hebben. We zijn in het afgelopen jaar al heel vaak bij de bouw gaan kijken. We zijn heel blij om nu met zijn allen onder één dak te zitten in een pand dat ons alle mogelijkheden biedt.”

Meer informatie? Fysio Samen Sterk, J.W. Hagemanstraat 30, 7151 AG Eibergen, tel. 0545-477031 of via e-mail: info@fysiosamensterk.nl of kijk op onze website: www.fysiosamensterk.nl of

Fysio Samen Sterk

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *