Alice in wonderland

Ga je dit weekend mee naar het strand of Wonderland?

Dit weekend maken kinderen de dienst uit bij Amphion Theater! Heb je door het heerlijke lenteweer alweer helemaal zin in de zomer? Kom dan zaterdag met je (klein)kinderen naar de voorstelling ‘Schoolreisje naar het strand’ van het ondeugende varkentje Peppa Pig en zijn vrienden. Is de jeugd al iets ouder (8+)? Reis dan zondag mee met Alice naar het magische en maffe Wonderland.

Voorstellingen voor de jeugd: Peppa Pig (2+) en Alice in Wonderland (8+)

Peppa Pig Live– schoolreisje naar het strand (2+)

Spelletjes spelen, avonturen beleven én… in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand’. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Het wordt een rit om nooit meer te vergeten. Met meet & greet na afloop.
zaterdag 12 maart 13:30 uur, Rabobank Zaal

Alice in Wonderland (8+)

Beleef het fantastische avontuur van Alice in Wonderland als familiemusical in het theater! Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater. Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice. Is dit echt of allemaal een droom? Genomineerd voor de Musical Awards Leukste Tickets Publieksprijs in de categorie Familievoorstelling.
zondag 13 maart 14:00 uur, Rabobank Zaal

Checkpoint Theater (8+)

Avontuurlijke kinderen en dit weekend geen tijd? Kom dan over twee weken naar Checkpoint Theater. Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start. Vetter dan ooit! Let op: nog maar enkele kaarten.
zo 27 mrt 13:00 en 16:00 uur, Rabobank Zaal

Amphion

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *