Shopping Arkaden Bocholt

Ga op Safari naar Afrika terwijl je winkelt in Shopping Arkaden Bocholt

De winkeliers van het overdekte winkelcentrum Shopping Arkaden in Bocholt zorgen altijd voor iets bijzonders. Dat kan bijvoorbeeld een winactie, muziek of Midnightshopping zijn. De komende weken pakken ze groots uit met de tentoonstelling ‘African Wildlife’. ,,Een prachtige museumwaardige tentoonstelling waarin je kennis maakt met het wild dat in Afrika leeft,” vertelt Centermanager Heiko Wagner. Rondom de tentoonstelling zijn acties voor jong en oud, ook op sociale media.

Achterhoekers en andere Nederlanders komen hier al ruim twintig jaar graag shoppen,” vertelt Wagner. ,,Ik denk dat dat ook komt doordat wij altijd ons best doen onze gasten een beetje extra`s te geven. We willen altijd iets meer bieden dan lekker slenteren en winkelen. Dat doen we onder meer met evenementen, winacties, muziek, midnightshopping en feestelijke koopzondagen, maar dus ook met tentoonstellingen.”

African Wildlife

De komende weken kan het winkelend publiek op een laagdrempelige manier in Arkaden Bocholt kennis maken met de wilde dieren van Afrika: neushoorns, tijgers, giraffen en meer. Door het hele winkelcentrum staan opstellingen met op schaal nagemaakte dieren en hun leefomgeving. Bij elke expositie staan informatieborden. ,,Je kan het zien als een gratis museum, ” aldus Wagner. ,,Want de tentoonstelling is gemaakt door wetenschappers.” Rondom de tentoonstelling vinden nog diverse (win)acties plaats. Veel winkeliers liften mee op het thema African Wildlife. Zo kan er bij Kaffee Klatsch een Smashburger African style en een Africabowl besteld worden. Meer acties zijn, zodra bekend, te vinden op de Facebookpagina en de website van Shopping Arkaden. De tentoonstelling start op 24 juli en loopt tot 2 september.

Shopping Arkaden

Voor wie nog niet eerder in Shopping Arkaden was: het mooie ruime winkelcentrum ligt in het hart van het gezellige Bocholt. Je parkeert er veilig en droog voor slechts negentig cent per uur in de eigen ruime parkeergarage. Op zaterdagen na 16:00 uur en op koopzondagen is het parkeren zelfs gratis. Behalve vijfenveertig verschillende winkels zijn er diverse horecagelegenheden waar je niet alleen wat kan drinken, lunchen of dineren maar ook kunt ontbijten.

Bekende ketens

Het aanbod aan winkels en producten in Arkaden Bocholt is gevarieerd. Bekende winkels zijn Saturn, New Yorker, TK-Maxx, C&A, Müller, Jack & Jones, Vero Moda, Only, Woolworth, Snipes, Tara-M en Mayersche. Daarnaast zijn er kleinere gespecialiseerde winkels en zijn er diverse gezellige horecagelegenheden waaronder een uitstekende ijssalon.

Contact

Shopping Arkaden Bocholt
Berliner Platz 2
46395 Bocholt
I: www.arkaden-bocholt.com
F: www.facebook.com/ArkadenBocholt
Maandag t/m zaterdag 9.30 – 20.00 uur geopend

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *