‘Een vader vroeg aan mij of ik zijn dochter kon helpen met de angst voor alles wat vliegt.’

angst

Hitchcock inspired; "The Birds" revisited. Flock of seabirds flying over scared young woman. Motion blur, focus on the face.

Hypnopraktijk Remi

Na een gratis telefonisch intakegesprek met de dochter begonnen we aan 3 sessies. Ze vertelde dat duiven in de stad haar terrasje pakken tot een hel maakte,  ze uit paniek naar binnen rende en de gezelligheid daardoor ver te zoeken was.

Haar lichaam begon te zweten, ze werd licht in haar hoofd en het gevoel wat daarbij om de hoek kwam kijken was alsof ze 13 rondjes in de achtbaan had gedaan. Niet alleen los vliegende vogels, maar ook de kippen die achter het gaas zaten kon zij alleen op een afstand van minimaal 10 meter bekijken en zelfs dan, gingen de rillingen door haar hele lijf!

Sessies

We hebben in 3 sessies mooie transformaties gemaakt, waardoor we meteen zijn gaan testen in de dierenspeciaalzaak en zag zij dat haar angst verdwenen is. Nadat zij haar traject heeft afgesloten kreeg ik een heel dankbaar appje van de vader die haar had getipt om eens met mij in gesprek te gaan…  Wat een overwinning voor haar zeg!

En jij?

Wil jij ook van jouw angst af? Ik help je graag! Heb je vragen? Ik verwijs je graag door naar het contactformulier op mijn website voor een GRATIS intakegesprek.

Contact

Monseigneur Nolensstraat 10
Silvolde
T: 0612150347
www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *