Abcom IT Solutions

Ga voor het beste, ga voor: Abcom IT Solutions

Optimalisatie bedrijfsprocessen en lagere kosten

Steeds meer bedrijven willen op het gebied van IT graag compleet ontzorgd worden. Ze kunnen daarvoor uitstekend terecht bij Abcom IT Solutions. Het ervaren Achterhoeks automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in hard- en software oplossingen binnen het MKB. Met veel kennis en kunde doet het al meer dan twintig jaar aan klantenbinding.

Een goede IT-oplossing begint met een gericht advies en wordt op maat samengesteld. Het is van groot belang voor een efficiënte bedrijfsvoering. Op die manier kunnen zakelijk topprestaties worden geleverd. Abcom IT Solutions beseft dat als geen ander en stelt het doel van de opdrachtgever centraal. Door mee te denken biedt de Doetinchemse onderneming meerwaarde. En juist daarmee weet het zich te onderscheiden in de markt. “Bij onze dienstverlening gaat bijna altijd om maatwerk”, zegt eigenaar Max Beretta. “Wat wil de klant en op welke manier kunnen we knelpunten oplossen en verbeteringen doorvoeren? Dat moet de insteek zijn. Het zorgt voor oplossingen op maat.” De gedegen aanpak zorgt ervoor dat systemen optimaal en veilig functioneren. Een hele zorg minder. Ga voor het beste, ga voor Abcom IT Solutions.

Hele traject

Er is een IT probleem. Snel het brandje blussen, zou je denken. Abcom IT Solutions kijkt verder. Het pakt de oorzaak aan en biedt structurele oplossingen. De onderneming beheerst het gehele traject van ontwerp, levering, installatie, implementatie en onderhoud van uw complete bedrijfsnetwerk. De geboden oplossingen bieden volop mogelijkheden. Door gebruik te maken van moderne technologieën kunnen de kosten omlaag en worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. En juist daar maakt Abcom IT Solutions het verschil. Het bedrijf verdient zichzelf terug, zo ervaren klanten.

Gerust gevoel

Het beveiligen van bedrijfssystemen is momenteel een hot item. Cybercriminelen kunnen voor grote schade zorgen. De risico’s zijn groot. Soms worden bedrijven weken platgelegd. Deskundigen zeggen: ‘Het is niet de vraag óf je gehackt wordt, maar wanneer.’ Het gaat dan ook regelmatig mis. Abcom IT Solutions biedt de helpende hand en brengt de beveiliging op een hoger niveau. Dat geeft wel zo’n gerust gevoel. Het periodiek maken van back-ups vormt daarbij een belangrijk onderdeel.

Uitkomst bieden

Verstand van zaken, korte lijnen en een persoonlijke werkwijze staan voorop. Naast het HP preffered business Partnerschap en Microsoft Certified Partnerschap is Abcom IT Solutions ook gecertificeerd leverancier van ERP-software. Soms zijn softwarepakketten net niet helemaal toereikend. In dat geval kan het koppelen van verschillende pakketten uitkomst bieden.

‘Het is niet de vraag óf je gehackt wordt, maar wanneer’

Ook is het mogelijk aanvullend te programmeren of extra functionaliteiten toe te voegen. Het werken en opslaan ‘in de cloud’ neemt een vlucht. Bij Abcom IT Solutions is dat eveneens in vertrouwde handen. Er kan gekozen worden voor een combinatie van traditionele en innovatieve toepassingen voor de meest efficiënte oplossing. Ook daarbij geldt: maatwerk staat altijd centraal.

Neem voor meer informatie gerust contact op met:
Abcom IT Solutions
Hogeweide 1
7005 AV Doetinchem
T   0314 391100
E   info@abcom.nl
I    www.abcom.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *