Garagebedrijf Engelbarts

Eigen spuitcabine voor garagebedrijf Engelbarts BV

Garagebedrijf Engelbarts BV in Lichtenvoorde is een begrip in de Achterhoek. De veelzijdige onderneming bestaat sinds 1978 en geniet vooral bekendheid vanwege de verhuur van bedrijfswagens. Wat niet iedereen weet: Engelbarts doet meer. Reparatie en schadeherstel zijn er bijvoorbeeld in prima handen, maar het bedrijf heeft ook de beschikking over een eigen spuitcabine.

In de spuiterij werkt vaste spuiter Gerben die er wordt ondersteund door Dick. De spuitcabine wordt ingezet voor de eigen vervoersmiddelen, maar ook externe klanten kunnen er voor terecht. Ze kunnen hun auto, bus of oldtimer laten spuiten bij kleine of grote schades. De kracht van Garagebedrijf Engelbarts zit in de combinatie van schadeherstel/spuiterij en garage. Daardoor kan een totaalplaatje worden aangeboden. Dat garandeert een prima en complete afhandeling van de schade. Naast de eerder genoemde vervoersmiddelen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld keukenkastjes en frames van motoren te laten spuiten. Voor al het spuitwerk wordt Sikkens gebruikt.

Er is altijd vervangend vervoer in de vorm van een leenauto beschikbaar.

Garagebedrijf Engelbarts BV

Dieselstraat 4

7131 PC Lichtenvoorde

T   0544-375755

info@engelbarts.nl

I   www.engelbarts.nl

spuitcabine

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *