Garagebedrijf Engelbarts BV sterk in verhuur, verkoop, onderhoud en schadeherstel

Garagebedrijf Engelbarts BV in Lichtenvoorde geniet vooral bekendheid vanwege de verhuur van bedrijfswagens. Maar Engelbarts doet veel meer. Het vertrouwde en veelzijdige garagebedrijf verkoopt ook bedrijfswagens en personenauto’s, verzorgt het onderhoud ervan en doet aan schadeherstel.


Voor bedrijfswagens en personenauto’s

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Garagebedrijf Engelbarts BV verhuurt bedrijfsbussen in alle soorten en maten voor de zakelijke en particuliere markt. Je moet dan denken aan personenbussen, koelbussen, bestelbussen, meubelbakken met laadklep, grote en kleine dubbelcabines, BE-combinaties en autoambulances. De personenbussen kunnen
9, 17 of 23 mensen vervoeren. Ze zijn populair onder verenigingen en worden vaak gebruikt voor feestjes. Er zijn ook bussen voor rolstoelvervoer. De bedrijfsauto’s- en busjes en verhuiswagens zijn ook beschikbaar voor particuliere klanten. Ze zijn te huur tegen dagprijzen. De bedrijfswagens worden goed onderhouden, in de eigen werkplaats.
Maar ook het schadeherstel is er in prima handen. Men heeft de beschikking over een eigen spuitcabine. Op de schadeafdeling zijn twee medewerkers actief. De verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en personenauto’s is misschien minder bekend maar gebeurt wel degelijk. Alle merken zijn verkrijgbaar. In de werkplaats met geavanceerde uitleesapparatuur werken vier vakkundige automonteurs, ze verzorgen ook een adequate aircoservice en verzorgen automaatbak spoelen. Voor het wisselen en het opslaan van zomer- en winterbanden en Apk-keuringen kan men ook terecht.

U bent van harte welkom!

Ga voor meer informatie naar de site: https://engelbarts.nl/

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *