Garagebedrijf Engelbarts BV sterk in verhuur, verkoop, onderhoud en schadeherstel

Voor bedrijfswagens en personenauto’s

Garagebedrijf Engelbarts BV in Lichtenvoorde geniet vooral bekendheid vanwege de verhuur van bedrijfswagens. Maar Engelbarts doet veel meer. Het vertrouwde en veelzijdige garagebedrijf verkoopt ook bedrijfswagens en personenauto’s, verzorgt het onderhoud ervan en doet aan schadeherstel.


De verhuur van bedrijfswagens is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Engelbarts verhuurt bedrijfsbussen in alle soorten en maten voor de zakelijke en particuliere markt. Je moet dan denken aan personenbussen, koelbussen, bestelbussen, meubelbakken met laadklep, grote en kleine dubbelcabines, BE-combinaties en autoambulances. De personenbussen kunnen 9, 17 of 23 mensen vervoeren. Ze zijn populair onder verenigingen en worden vaak gebruikt voor feestjes. Er zijn ook bussen voor rolstoelvervoer. De bedrijfsauto’s- en busjes en verhuiswagens zijn ook beschikbaar voor particuliere klanten. Ze zijn te huur tegen dagprijzen. De bedrijfswagens worden goed onderhouden, in de eigen werkplaats. Maar ook het schadeherstel is er in prima handen. Men heeft de beschikking over een eigen spuitcabine. Op de schadeafdeling zijn twee medewerkers actief.

De verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en personenauto’s is misschien minder bekend maar gebeurt wel degelijk. Alle merken zijn verkrijgbaar. In de werkplaats met geavanceerde uitleesapparatuur werken vier vakkundige automonteurs, ze verzorgen ook een adequate aircoservice en verzorgen automaatbak spoelen. Voor het wisselen en het opslaan van zomer- en winterbanden en Apk-keuringen kan men ook terecht.


U bent van harte welkom!

De openingstijden zijn:

Maandag tot en met vrijdag van 8-12 uur en van 13 tot 18 uur.

Zaterdag van 8 tot 12 uur.

Zondag: huurauto’s ophalen op afspraak.

Garagebedrijf Engelbarts BV

Dieselstraat 4

7131 PC Lichtenvoorde

T   0544-375755

info@engelbarts.nl

I  www.engelbarts.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *