garagebedrijf engelbarts bv

Garagebedrijf Engelbarts BV: Sterk in Verhuur

Garagebedrijf Engelbarts BV in Lichtenvoorde is al jaren een vertrouwd adres voor onder andere de verhuur van bedrijfswagens. Waarvoor Daniel Staring al jaren verantwoordelijk is.

Engelbarts verhuurt bedrijfsbussen in alle soorten en maten voor zowel de zakelijke maar ook de particuliere klant. Ze hebben een ruim assortiment en hebben van alle soorten en maten veel op voorraad klaar staan. De werkwijze is flexibel en de klant betaald een vast tarief. Voor de losse verhuur is de huurprijs tot 500 km. per dag vrij dus geen extra bijkomende kilometertarieven en er hoeft geen borg te worden betaald. Voor de vaste verhuur geld dat de eerste maand het volledige maandtarief moet worden voldaan en voor de daaropvolgende maanden kan de bus op ieder moment worden ingeleverd en worden dan alleen de gebruikte dagen in rekening gebracht. Dus geen contracten waar je voor maanden/jaren aan vast zit.

Een greep uit het assortiment:  

Kleine bestelbussen, Bestelbussen (Lengte 2 Lengte 3 Lengte 4), Meubelbak met laadklep, Dubbelcabines (Groot en klein), Koelbussen, Rolstoelbussen, Personenbussen (voor 9, 17 en 23 personen), Autoambulances (aanhanger), B + E combinaties en Personenauto’s.

Reserveren kan zowel telefonisch of per mail. Check gerust de website voor meer informatie en of maten van de bussen.

Natuurlijk kunt u bij Garagebedrijf Engelbarts BV ook altijd terecht voor al het onderhoud en schade en herstelwerkzaamheden van uw eigen personen of bedrijfswagen en voor de in of verkoop van voertuigen.

De openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 18:00 uur

Zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur

Zondag alleen huurauto’s ophalen op afspraak tussen 08:30 en 09:00 uur

Garagebedrijf Engelbarts BV

Dieselstraat 4

7131 PC LICHTENVOORDE

T 0544-375755

E info@engelbarts.nl

W www.engelbarts.nl

garagebedrijf engelbarts bv

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *