STYB

Geeft de administratie jou ook wel eens stress?

Ondernemen ….. voor heel veel mensen voelt dit als vrijheid. Maar het kan ook voor stress zorgen. Stress is eigenlijk gewoon spanning. Je hebt altijd een beetje spanning nodig om goed te kunnen functioneren. Deze spanning zorgt er namelijk voor dat je lichaam klaar is voor actie. Pas wanneer er op de lange termijn te veel spanning aanwezig is, kan dit leiden tot klachten.

STYB staat voor Stick to your business. Houd je bezig met je bedrijf en concentreer je op kernzaken. Dat voorkomt stress. Wij noemen onszelf een modern administratiekantoor, wij kijken vooral naar innovatieve oplossingen voor de dagelijkse administratieve processen. Dit zorgt voor inzicht en overzicht en voor een vitaal bedrijf. In 2022 gaan we ook aandacht geven aan ‘een vitale ondernemer’ en ‘een vitale werknemer’. Dat doen we aan de hand van 6 thema’s: ademhaling, slaap, bewegen, voeding, immuunsysteem en stress.

Want wanneer je als ondernemer en als werknemer aandacht hebt voor deze thema’s krijg je energie. En energie geeft ruimte voor inspiratie en nieuwe ideeën. We starten in 2022 met stress, want ondernemen geeft nu eenmaal spanning. Ook de administratie kan prikkels geven. Dat horen we heel vaak. Vaak wacht men daarom tot het allerlaatste moment. Gevolg: je weet in de tussentijd niet waar je aan toe bent en aan welke knoppen je kunt draaien. En uitstellen levert juist weer stress op. Bij STYB ondersteunen wij jou graag in de dagelijkse administratieve processen. Wij laten de techniek het werk doen, zodat de administratie niet meer als administratie voelt. Kortom, met STYB heb je het goed geregeld en ontstaat de rust om ontspannen te ondernemen.

Ramon van Uden, directeur STYB Bedrijfsondersteuning

www.styb.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *