Amphion

Door versoepelingen tickets beschikbaar voor grote namen als Frank Boeijen,  Rowwen Hèze, Simone Kleinsma en Veldhuis & Kemper

Amphion mag vanaf vrijdag 25 februari écht volwaardig open! Na een periode van mondkapjes, 1,5 meter en het coronatoegangsbewijs mag het publiek eindelijk weer helemaal zorgeloos genieten van prachtige voorstellingen. Dankzij alle versoepelingen mag er ook weer meer publiek in de zaal. En dat is goed nieuws! Voor eerder uitverkochte voorstellingen van artiesten als Veldhuis & Kemper, Simone Kleinsma en Nick & Simon zijn er weer tickets beschikbaar. En ook Frank Boeijen, Karin Bloemen & Cor Bakker, Roel van Velzen en Rowwen Hèze kunnen niet wachten om weer voor het Doetinchemse theaterpubliek op te treden.

Eindelijk weer écht onbezorgd genieten van het theater en filmhuis!

Diana & Zonen

De versoepelingen komen precies op het moment dat ook het musicalseizoen bij Amphion losbarst. De musicalreeks start van vrijdag 25 t/m zondag 27 februari met de meeslepende koninklijke musical Diana & Zonen, waarin Marlijn Weerdenburg schittert in de rol van prinses Diana.

Karin Bloemen & Cor Bakker

Zaterdag 5 maart staan Karin Bloemen & Cor Bakker op de planken. Zij doen net of er niets gebeurd is; het ‘C-woord’ zal niet genoemd worden. Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen.

Veldhuis & Kemper

Het is 20 jaar geleden dat Veldhuis & Kemper voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is zie je op donderdag 24 en vrijdag 25 maart… Confronterend grappig is het in ieder geval wel!

Simone Kleinsma

Simone Kleinsma vertelt op woensdag 30 maart in Verder haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze moest leren om alleen verder te gaan. Een prachtige muzikale voorstelling met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Kom genieten!

Iedereen die een avond theater heeft gemist kan in maart al komen genieten: er zijn nog volop kaarten beschikbaar voor onder meer De Formule 1 show (3 maart), Slagerij van Kampen (11 maart), Peppa Pig (12 maart), De Boetners (18 maart), Dana Winner (19 maart) en het RUMAG Theater-event (31 maart).


Reeks Oscargenomineerde films bij Amphion

Ook in het Amphion filmhuis op Hofstraat 2 kun je eindelijk weer echt ontspannen genieten! Met op dit moment maar liefst vijf met Oscars genomineerde films in onze filmzalen. De ijzersterke moderne western The Power of the Dog met Benedict Cumberbatch is met in totaal maar liefst 12(!) nominaties de grootste kanshebber. Steven Spielbergs wervelende musical West Side Story sleepte 7 nominaties in de wacht. Het satirische Don’t Look Up is genomineerd voor 4 Oscars. The Tragedy of Macbeth met Denzel Washington maakt kans op 3 Oscars. Ook House of Gucci met Lady Gaga en Al Pacino sleepte een Oscarnominatie in de wacht.

Kijk voor het complete aanbod op amphion.nl

Amphion

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *