Gerenommeerd ontwerpbureau De Hofmeesters voor tuin en landschap

Een goed ontworpen tuin of terreinindeling is een waardevolle investering. Immers, je kunt er lang van genieten. Je beleeft de seizoenen op een optimale manier. Zeker in de coronatijd zijn mensen de natuur en het groen om zich heen nog meer gaan waarderen. De Hofmeesters maken opvallende en vernieuwende ontwerpen die zichzelf terugverdienen. Voor kwaliteit in tekenwerk!

De Hofmeesters voor verrassende creaties

Creatief en betrokken. De Hofmeesters maken het ultieme buitenleven bereikbaar. Het gerenommeerde ontwerpbureau in Lichtenvoorde werkt voor de particuliere en zakelijke markt, overheden en hoveniersbedrijven. “We horen onze klanten vaak zeggen dat hadden we veel eerder moeten doen”, zegt Douwe Wessels van De Hofmeesters. Een goed ontworpen tuin creëert het gevoel van je écht thuis voelen…. alles klopt.

Het nastreven van een harmonie tussen architectuur, omgeving en leefstijl is daarin essentieel. “Spanning en verrassend zijn elementen die een contrast kunnen vormen en daarbij uw zintuigen doen prikkelen. De vormgeving en de juiste afstemming van materialen maken onze plannen uniek.” Met al veel verrassende en onderscheidende creaties hebben De Hofmeesters naam gemaakt. Enkele tuinen die door ons zijn ontworpen zijn immers genomineerd (voor Tuin van het Jaar). Het bureau ging in 2009 van start in Dinxperlo. Onlangs verhuisde het naar een nieuwe locatie, aan de Varsseveldseweg 65 in Lichtenvoorde op een goed bereikbare zichtlocatie. Klanten kunnen er prima worden ontvangen.

Passie voor het vak

De Hofmeesters bestaat uit vakmensen met passie voor hun werk, een schat aan ervaring en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn u graag behulpzaam bij het creëren van een buitenruimte die verrast en prettig aanvoelt. De stijl moet passen bij de plek en de gebruikers. Dat kan klassiek, landschappelijk, modern en tijdloos en vele variaties daarvan zijn. “We kunnen klanten van A tot Z ontzorgen”, vertelt Douwe Wessels. “Het is net wat men wil. Je kunt een beroep op ons doen voor alleen een eenvoudig schetsplan, maar we regisseren indien gewenst van tekening tot en met oplevering. De complete begeleiding inclusief het vinden van een passend hoveniersbedrijf kun je prima aan ons toevertrouwen.”

Doordacht tuinplan

Alles begint met aandacht en goed luisteren naar de klant, stelt Wessels. “Als je het gelijk goed aanpakt, heb je daar tot in lengte van jaren veel plezier van en scheelt dat uiteindelijk in de kosten. Half werk is veel duurder, dan blijf je namelijk bezig.” De Hofmeesters gaat heel gedegen te werk. Efficiënt en gestructureerd. “Eisen en wensen van de opdrachtgever worden in kaart gebracht en gecombineerd met onze kennis en ervaring. Zo werken we samen aan een succesvol project.” De aanpak staat garant voor een topontwerp. Veel hoveniersbedrijven doen het tekenwerk er in de avonduren even bij, terwijl het voor de vakbekwame ontwerpers van De Hofmeesters het dagelijks werk is. Dat zie je terug in het resultaat.

Schetsontwerp vanaf 700 euro

Een inventarisatiegesprek op locatie is geheel vrijblijvend. Op basis daarvan wordt een mooi schetsontwerp gemaakt. De Hofmeesters biedt dit al aan vanaf 550 euro. Aansluitend komt er een raming van de kosten, een voorlopig en later een definitief ontwerp als er nog aanpassingen nodig zijn. Uiteindelijk leidt het tot een definitief tuinplan dan wel met 3d beelden of perspectieftekeningen inclusief eventuele technische of bouwtekeningen. Zo wordt precies duidelijk hoe de tuin eruit komt te zien. In de loop van het jaar kunnen er ook animaties worden aangeboden. “In overleg met de opdrachtgever kunnen we een aanbesteding opzetten bij enkele goede hoveniers. Dat geeft inzicht in kwaliteit en prijs. Zo worden klanten bij de hand genomen en profiteren ze van onze begeleiding. Ze kunnen zelf een keuze maken welke partij ze het gunnen.”

Referenties

De Hofmeesters zijn landelijk actief maar werken vooral in Oost-Nederland, dat wil zeggen de Achterhoek en Twente. Er zijn de afgelopen jaren veel mooie projecten gerealiseerd. Momenteel zijn De Hofmeesters bezig met het ontwerp voor een landgoed rondom Zelhem, een nieuwe inrichting van het dorpsplein in Mariënvelde, diverse tuinen in de regio en het centrumplan in Lichtenvoorde, in nauwe samenwerking met Geef Lichtenvoorde Kleur. Tevens is een tuin van de hofmeesters genomineerd voor de Tuin van het Jaar.

Contact

Benieuwd wat De Hofmeesters voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden en projecten? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

De Hofmeesters

Bezoek adres: Varsseveldseweg 65 D 7131 JA Lichtenvoorde

T   06 13 67 99 47

E   info@dehofmeesters.nl

I    www.dehofmeesters.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *