Warmteservice Groenlo

“gewoon perfect geregeld” bij Warmteservice Groenlo

Warmteservice is een Nederlands familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1964 is uitgegroeid tot dé aanbieder van producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen. Anno 2023 heeft Warmteservice meer dan 80 vestigingen verspreid door heel Nederland en openen er met regelmaat nieuwe vestigingen. Eén van de belangrijkste dingen die bij een familiebedrijf als Warmteservice past is een goede sfeer. Bij ons werken personen, geen nummers. Binnen een team weet iedereen van elkaar hoe het met de ander gaat. In goede tijden en in slechte tijden staan we als een echte familie voor elkaar klaar.

Rob de Reus en zijn team: De Achterhoek Verwarmen

In Warmteservice Doetinchem timmert Rob de Reus als eigenaar al 18 jaar succesvol aan de weg. Zijn toewijding voor Warmteservice en passie voor de branche hebben in 2021 geleid tot de opening van een tweede vestiging in Groenlo. Met beide vestigingen kunnen Rob en zijn team nu de hele Achterhoek bedienen en zetten zij zich daar in om alles “gewoon perfect geregeld” te hebben voor de klanten.

Fijne werksfeer

We werken in een informele sfeer, waarbij collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Bij ons voel je je meteen thuis. In het medewerkers onderzoek werd de werksfeer dan ook als nummer 1 trotspunt gekozen.

Het team in Groenlo bestaat uit Gijs en Marieke. ,,Laatstgenoemde staat haar mannetje wel tussen haar collega’s’’, grinnikt De Reus. Hij is maar wat blij met de mix achter de toonbank. ,,Vrouwen in technische beroepen liggen niet voor het oprapen’’, zegt De Reus.

Warm contact met klanten

Of het nu gaat om een professional die specifieke producten zoekt of een particulier die zijn huis wil verbeteren, het team staat 5 dagen in de week klaar om klanten te helpen met hun deskundige advies. Oplossingsgericht denken en persoonlijk contact staat hierbij centraal. Het vertrouwen dat klanten in het team hebben, maakt het werk bijzonder en het geeft voldoening.

Kans om jezelf te ontwikkelen

Om klanten te kunnen voorzien van het beste advies, is kennis erg belangrijk. Of je nu nieuw bent in de branche of al ervaring hebt, bij ons krijg je de kans om te leren. Wij bieden allerlei trainingen aan die je het hele jaar door kunt volgen. Deze zijn gericht op zowel het ontwikkelen van productkennis als vaardigheden die belangrijk zijn voor jouw functie.

Genoeg redenen om bij Warmteservice Groenlo te komen werken toch? Solliciteer en wie weet hoor jij binnenkort ook bij onze familie in de Achterhoek!

Contact

Warmteservice Doetinchem
Transportweg 7-01
T: 0314-37 76 66

Warmteservice Groenlo
Industrieweg 17C
T: 0544-76 71 11

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *