Wish de specialist

GEZOCHT: Fietsmonteurs en verkoopadviseurs voor onze vestiging in Doetinchem én Velp!

Ben jij een echte fietsliefhebber én wil je van jouw hobby je werk maken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste fietsmonteurs en verkoopadviseurs. Niet alleen voor in Doetinchem, maar ook voor onze nieuwe vestiging in Velp!

Jij wordt enthousiast van het creëren van fietsgeluk. Want dat is hetgeen waar wij ons samen iedere dag voor inzetten. Of klanten onze vestiging nu bezoeken voor een werkplaatsafspraak, zich oriënteren voor een nieuwe elektrische fiets of binnen 5 minuten weer buiten staan met een nieuwe bidon, iedereen verdient onze aandacht. Mensen blij maken en verder helpen, dat is waar het bij ons om draait.

Als fietsmonteur… 

… zie jij het repareren en onderhouden van fietsen als een uitdaging. Jij maakt ze rijklaar en informeert na afloop de klant wat er precies aan zijn of haar fiets is uitgevoerd.

… heb jij enige ervaring als fietsmonteur, werk je graag georganiseerd, maar ben je ook stressbestendig wanneer er onverwachts iets tussendoor komt. Daarnaast zien wij graag dat jij beschikt over: een leergierige instelling, ervaring met e-bikes (pré), goede communicatieve vaardigheden en een oplossingsgericht denkvermogen. 

Als verkoopadviseur…

… gaat jouw verkoophart sneller kloppen wanneer jij klantwensen en -behoeften weet te vertalen naar commercieel gerichte oplossingen. Het brede assortiment gecombineerd met jouw enthousiasme en expertise is een winnend recept om de klantverwachtingen te overtreffen!

… heb jij een passie voor fietsen. Wij zijn ervan overtuigd dat jij de klant het beste kunt adviseren wanneer je de producten zelf ook ervaart. Zo testen onze medewerkers regelmatig een fiets om enerzijds de kennis over het product te vergroten en anderzijds mooie content te creëren in samenwerking met marketing. Daarnaast zien wij graag dat je beschikt over: een leergierige instelling, relevante werkervaring, goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. 

Je komt te werken …
bij dé cycling experience centers in Doetinchem en Velp.

Pedaleur Bikes is specialist op het gebied van sportieve fietsen, e-bikes en fietsaccessoires. Klanten verder helpen en het bieden van de beste service staat bij ons voorop. Daarnaast werken wij hard, maar vinden wij samen lachen óók heel belangrijk! Alle medewerkers zijn trouwens ook ervaren fietsers. Geweldig om met elkaar de passie te delen én de klant te helpen op basis van de expertise en passie voor de sport.

Hier staat tegenover …

Een fulltime baan van dinsdag t/m zaterdag (parttime is ook bespreekbaar), een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling, goed salaris, vakantiedagen conform BOVAG cao,  pensioenregeling volgens voorwaarden PMT, mogelijkheid tot het volgen van een training of opleiding en korting op de aanschaf van een fiets en/of fietsaccessoire(s).

Kennismaken?

Ben je enthousiast? Leuk! Wij willen je graag leren kennen. Heb jij een voorkeur voor onze vestiging in Doetinchem of Velp, dan horen wij dit ook graag. Mail jouw motivatie inclusief CV naar HR t.a.v. Anne Berndsen via a.berndsen@harriearendsen.nl. Ook voor vragen over deze vacature ben je bij Anne aan het juiste adres.

Meer informatie over deze vacatures vind je op pedaleur.nl/vacatures

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *