schilders en stukadoors

Gezocht: schilders en stukadoors die het vak willen leren

Wil je van baan veranderen? Zoek je leuk en goed betaald werk waarbij je je handen uit de mouwen steekt? Dan is dit je kans. Schildersbedrijf Lefering, Lurvink Afbouw en Opstap Personeelsdiensten bieden een bijzonder leer-werktraject aan voor schilders, stukadoors en glaszetters.

In minimaal twee jaar worden toekomstige schilders, stukadoors en glaszetters intern opgeleid. Dat gebeurt bij Schildersbedrijf Lefering en Lurvink Afbouw, twee gerenommeerde Lichtenvoordse bedrijven die nauw samenwerken. Gemotiveerde jongeren en zijinstromers zijn van harte welkom. Een vooropleiding is niet nodig. De deelnemers volgen een uitgebreid leer-werktraject en worden intensief begeleid. Ook Opstap Personeelsdiensten speelt daarbij een rol.

Aan de slag

Als het traject succesvol is afgerond, ontvangt men een door het ROC uitgegeven deeldiploma en kan men gelijk bij Schildersbedrijf Lefering of Lurvink Afbouw aan de slag. “Door de schaarste aan personeel hebben we de handen ineengeslagen om nieuwe medewerkers te werven”, vertelt Stan Lefering. “Met dit initiatief laten we zien dat het een supermooi vak is met tal van kansen. Het sluit naadloos aan bij de praktijk. Wat positief meewerkt is dat vaklieden in onze branche tegenwoordig uitstekend worden beloond. De deelnemers krijgen tijdens het leer-werktraject gelijk een goed basissalaris.”

Contact

Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact op met Schildersbedrijf Lefering, Lurvink Afbouw of Opstap Personeelsdiensten.

Schildersbedrijf Lefering: www.lefering.nl
Lurvink Afbouw: www.lurvinkafbouw.nl
Opstap Personeelsdiensten: www.opstapnaarwerk.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *