giesen schoenmode

Giesen Schoenmode nu ook via eigen webshop

Al heel veel jaren had Giesen Schoenmode – naast daadwerkelijke winkels in Wehl en Vorden – een website waarop klanten nieuwe schoenen konden bekijken, maar een paar jaar geleden besloten ze een stap verder te gaan en een eigen webshop op te zetten. Ze waren daar al mee gestart, toen ze vanwege corona moesten besluiten zich helemaal te richten op het online verkopen van schoenen.

“Het is nu eigenlijk een uitgebreide etalage van onze winkels. Alle nieuwe schoenen en aanvullingen worden direct toegevoegd. Zo houden we de shop up-to-date. We merken dat mensen vaak schoenen al hebben geselecteerd in de webshop en dan in de winkel komen passen. En ook online bestellen gebeurt steeds meer. In het najaar en de winter bijvoorbeeld pantoffels en in de zomer slippers en open schoenen ”, vertelt winkeleigenaar Robert Giesen.

De webshop heeft nog een voordeel. “Mensen denken soms dat we een dorpse winkel zijn en daardoor wat stoffig en tuttig, maar als ze dan in onze webshop snuffelen denken ze vaak: Hé, ze hebben producten die we niet verwachtten en ook de prijzen zijn helemaal niet zo hoog. We zijn denk ik behoorlijk concurrerend in de regio.” Giesen Schoenmode verkoopt ook via Bol.com. “En daaruit blijkt ook dat we de juiste producten verkopen die veel mensen zoeken.”

Giesen Schoenmode bestaat inmiddels ruim honderd jaar. “Dat geeft wel aan dat het een winkel is met een stevige basis en dat helpt ons ook in de beoordeling en reviews, want die zijn over het algemeen heel positief. Door de goede online verkopen kunnen we nu ook meer inkopen en dat is dan weer leuk voor in de winkel. En zo helpt het een de ander.”

Nieuwsgierig? Bekijk de webshop: www.giesenshoes.com of bezoek de winkels: Beatrixplein 6 in Wehl, tel. 0314-681378 of Dorpsstraat 4 in Vorden, tel. 0575-553006

Giesen schoenmode

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *