Gitaarvirtuoos Jan Akkerman speelt jubileumshow in het DRU Poppodium

Gitaarvirtuoos Jan Akkerman speelt jubileumshow in het DRU Poppodium

Jan Akkerman is 75 jaar. En dat viert hij met een jubileumshow waarin zijn lange muzikale loopbaan centraal staat. Op zaterdag 10 september speelt hij in het DRU poppodium.

Nog altijd is Jan Akkerman de enige Nederlander die tot ‘World’s Best Guitarist’ is verkozen. Het leverde hem een wereldwijde tournee en imposante internationale carrière op.
In ‘Walk of My Life’ speelt hij nummers van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters, Brainbox en Focus tot solostukken van zijn laatste album Close Beauty uit 2019.
Naast hem op het podium staan zanger Phil Bee (winnaar van The Voice Senior) en zijn meer dan voortreffelijke band (met Coen Molenaar, Marijn van den Berg en David de Marez Oijens).

Informatie

Het concert begint om 20.30 uur in het DRU poppodium.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315-200150 of in het DRU Inspiratiepunt / VVV op het DRU Industriepark.

www.dru-industriepark.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *