Glow!

Glow wil zelfontplooiing onder jonge vrouwen stimuleren

Tegenwoordig staan we dagelijks voor honderden keuzes, we hebben het niet eens meer door. Nu is er een verschil tussen het kiezen welk soort tandpasta je gaat gebruiken en welke studie je gaat volgen, maar het principe is hetzelfde. Jonge vrouwen staan voor vele grote momenten in hun twintig-jaren. Denk aan het kiezen van een studie, carrière en eerste woning. Maar waar kunnen ze terecht voor inspiratie en vragen? Dat kunnen ze tegenwoordig bij Glow!

Glow is een social platform dat is opgericht door twee studenten van de opleiding Communicatie op de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Zij waren op zoek naar een maatschappelijk probleem en merkten beiden dat zelfontplooiing op deze jonge leeftijd nog niet de aandacht kreeg die het verdiende. Daar wilden ze wat aan doen en toen ontstond Glow. Het platform, dat vooral actief is op Instagram (@glow_nl_), biedt dagelijks inspiratie en tips om jonge vrouwen met een positieve blik nieuwe fases in hun leven te benaderen.

Audrey Derksen (21) en Zara Jansen (20) geven ons een inkijkje in wat nog komen gaat: “We hebben meerdere samenwerkingen lopen met professionals. Zo staan er al video’s online waarin we kletsen met meisjescoach Elske Kolkman over zelfliefde en balans, en staan er afspraken op de planning met een stylecoach en een zelfvertrouwen & sociale vaardigheidstrainer voor nóg meer inspiratie”, vertelt Audrey. De meiden hebben één concreet doel voor ogen en dat is een community bieden die draait om ‘female empowerment’.

Zo vertelt Zara: “Ik hoop vooral dat jonge vrouwen zich kunnen herkennen in onze onderwerpen en daardoor stilstaan bij de vraag ‘wie ben ik en wat wil ik nou eigenlijk?’. Als dit het geval is, vind ik Glow geslaagd.” Ben je benieuwd wat Glow nog allemaal gaat doen? Vergeet het platform dan vooral niet te volgen op Instagram @glow_nl_!

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *