winkel_Licht1

Schoenen atalier in Lichtenvoorde!

Gelria Schoenatelier uit Lichtenvoorde biedt een grote collectie schoenen voor voeten met bijzondere eisen.

De Banks staat garant voor ontspannen wandelplezier. De schoenen zijn volledig vervaardigd uit het fijnste, LWG-gecertificeerde nubuckleer – een kwaliteitslabel, niet alleen voor bijzonder hoogwaardig leer maar ook voor een duurzame, milieuvriendelijke verwerking. Door een ongeveer 1,5 millimeter dikkere polyurethaan schuimkeil in de tussenzool wordt de afrolbeweging soepeler, de demping voelbaar beter en lange wandelingen comfortabeler.

De Banks GTX voelt zich thuis op veeleisende wandelingen van het middelgebergte tot de uitlopers van de Alpen en huttentochten zonder zware bepakking. De GORE-TEX voering houdt je voeten droog.

Actie

Bij inlevering van uw oude wandelschoenen ontvangt u 25 euro korting op het model Banks! De actie is geldig tot en met 31 januari 2023 (op=op)

Schoenatelier Gelria
Varsseveldseweg 36
7131 BJ Lichtenvoorde
0544-371406
www.gelria.com
schoenateliergelria@gmail.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *