Het adres voor de elektra Scios Scope 8, 10 en 12 keuringen

Het adres voor de elektra Scios Scope

Grevers Inspecties

Een onveilige elektrotechnische installatie of verkeerd aangesloten zonnepaneelinstallatie kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Een keuring door het Winterswijkse Grevers Inspecties voorkomt dergelijke situaties.

Keuringen zijn in veel gevallen voor bedrijven verplicht, maar voor zowel particulieren als bedrijven geldt dat een inspectie sowieso verstandig is. ,,Voor de veiligheid van je personeel, jezelf en je gezin,” zegt Marco Grevers, eigenaar van Grevers Inspecties. ,,Met een inspectie kan je een hoop ellende voorkomen.”

Keuringen

Grevers runde dertig jaar lang zijn eigen installatiebedrijf maar na overname van het bedrijf specialiseerde hij zich in keuringen en inspecties. ,,Het merendeel van de tijd besteed ik aan de verplichte keuringen voor bedrijven in de Achterhoek,” vertelt hij. ,,Denk aan SCIOS-keuringen, zoals de Scope 8, 10 en 12 en de NEN1010 keuring. Uiteraard hebben we daarvoor alle benodigde certificeringen en opleidingen maar ook veel ervaring, bij bedrijven maar ook particulieren. Mocht ik in een installatie iets aantreffen dat niet goed is, dan kunnen de opdrachtgevers hun eigen installateur bellen om het op te lossen.”

Contact opnemen

Bedrijven die de verplichte keuringen en inspecties uit willen laten voeren, kunnen contact opnemen via www.greversinspecties.nl/contact. Dat geldt ook voor particulieren die willen weten of hun elektrotechnische installatie veilig is.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *