Het adres voor de elektra Scios Scope

Het adres voor de elektra Scios Scope 8, 10 en 12 keuringen

Grevers Inspecties

Een onveilige elektrotechnische installatie of verkeerd aangesloten zonnepaneelinstallatie kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Een keuring door het Winterswijkse Grevers Inspecties voorkomt dergelijke situaties.

Keuringen zijn in veel gevallen voor bedrijven verplicht, maar voor zowel particulieren als bedrijven geldt dat een inspectie sowieso verstandig is. ,,Voor de veiligheid van je personeel, jezelf en je gezin,” zegt Marco Grevers, eigenaar van Grevers Inspecties. ,,Met een inspectie kan je een hoop ellende voorkomen.”

Keuringen

Grevers runde dertig jaar lang zijn eigen installatiebedrijf maar na overname van het bedrijf specialiseerde hij zich in keuringen en inspecties. ,,Het merendeel van de tijd besteed ik aan de verplichte keuringen voor bedrijven in de Achterhoek,” vertelt hij. ,,Denk aan SCIOS-keuringen, zoals de Scope 8, 10 en 12 en de NEN1010 keuring. Uiteraard hebben we daarvoor alle benodigde certificeringen en opleidingen maar ook veel ervaring, bij bedrijven maar ook particulieren. Mocht ik in een installatie iets aantreffen dat niet goed is, dan kunnen de opdrachtgevers hun eigen installateur bellen om het op te lossen.”

Contact opnemen

Bedrijven die de verplichte keuringen en inspecties uit willen laten voeren, kunnen contact opnemen via www.greversinspecties.nl/contact. Dat geldt ook voor particulieren die willen weten of hun elektrotechnische installatie veilig is.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *