van stage naar baan

Groei mee met Industrial Parts te Booy BV

Industrial Parts te Booy BV is een traditioneel en tegelijkertijd vooruitstrevend familiebedrijf met een rijke historie. De betrouwbare onderneming in ’s-Heerenberg produceert, bewerkt en/of assembleert een groot scala aan metalen of kunststof producten. Dat gebeurt voor zeer uiteenlopende markten, bedrijven en industrieën, zowel nationaal als internationaal. De range producten varieert van klein en eenvoudig tot zeer complex en hoogwaardig.

Traditioneel en vooruitstrevend familiebedrijf kan personeel gebruiken

Industrial parts te Booy BV werd 66 jaar geleden opgericht door Antoon te Booij. Zoon Hans en echtgenote Francina te Booij hebben momenteel de leiding in handen, terwijl de derde generatie ook actief is binnen het familiebedrijf. Het gaat om Toby, Bob en Roos te Booij. Zij zijn vastbesloten kwaliteit en vakmanschap te continueren.

Volop mogelijkheden

Industrial parts te Booy BV is op zoek naar gemotiveerde en technische mensen om hun team te versterken. Nieuwe medewerkers krijgen de kans mee te groeien met het gemoedelijke bedrijf met een professioneel karakter. Je werkt met hoogwaardige machines en je krijgt volop leer- en doorgroeimogelijkheden. Er is sprake van een schone, moderne en goed geconditioneerde productieomgeving. Er wordt niet in ploegendienst gewerkt, de focus ligt op een onbemande productie. “We hebben mensen nodig die op een hoog niveau machines kunnen programmeren”, vertelt Hans te Booij. “Het gaat erom processen te bewaken en te optimaliseren.” Er wordt gewerkt met fijne collega’s in een goede werksfeer. De bedrijfscultuur is informeel, open en innovatief met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Er is een sterke binding met het personeel, dat resulteert in lange dienstverbanden.

Voor meer informatie en de vacatures kijk op www.tebooy.nl

Industrial parts te Booy BV

Goorsestraat 16

7041 GA ’s-Heerenberg

T   0314 661514

E   info@tebooy.nl

I    www.tebooy.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *