Hadewych Minis met aangrijpende onewomanshow naar Amphion

Girls and Boys begint als een hilarisch sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie.
De door recensenten bejubelde onewomanshow Girls and Boys is op woensdag 9 februari te zien bij Amphion. Hadewych Minis schittert in deze productie van toneel Toneelgroep Oostpool. Minis: “Dit verhaal moest ik spelen. Dit is een verhaal dat verteld moet worden.”

Het veelgeprezen Girls & Boys van toneelschrijver Dennis Kelly is als een hedendaagse anti-Medea. Een monoloog die begint als een hilarisch sprookje en verandert in een onvoorstelbare nachtmerrie. Dit verhaal van de hand van de veelgeprezen Britse toneelschrijver Dennis Kelly, verscheen in 2018 en is nu voor het eerst in Nederland te zien. Regisseur Daria Bukvić besloot dat het tijd was om deze theatrale noodkreet naar de Nederlandse theaters te brengen: “Girls & Boys is mij uit het hart gegrepen. Het is het meest urgente toneelstuk dat ik in jaren heb gelezen.”

Het verhaal

Een onverwachte ontmoeting op een luchthaven leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. Het leven dat ze met elkaar hebben opgebouwd is gelukkig en vergelijkbaar met dat van velen, maar gaandeweg brokkelt het huwelijk af en neemt hun leven een verontrustende wending.

Praktisch

Girls & Boys is woensdag 9 februari om 20:00 uur te zien in de Rabobankzaal van Amphion op Hofstraat 159. Kijk voor informatie en tickets op amphion.nl/theater.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *