Heatnet

Heatnet: een Achterhoeks begrip als het om vloerverwarming gaat

Naast de traditionele vormen van vloerverwarming, zoals het frezen in de dekvloer of het aanbrengen van vloerverwarming op een ruwe betonvloer, heeft Heatnet zich de laatste jaren gespecialiseerd in droogbouw vloerverwarming.

Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van vloerverwarming kan onder meer gelegd worden over houten vloeren, waarna men praktisch alle vormen van vloerafwerking, zoals houten vloeren, laminaat, tegels, PVC etc. kan toepassen. In het bijzonder bij renovatie van oudere woningen, maar ook bij moderne houtskeletbouw wordt deze droogbouw techniek veelvuldig toegepast.

Voordeel van dit lichtgewichtsysteem, wat al leverbaar is met een opbouwhoogte van 1,5 cm, is dat bij het monteren geen dekvloer meer nodig is. Daarom is het bij uitstek geschikt voor houten ondervloeren waarbij de draagkracht een probleem kan vormen. Tevens kan deze droogbouw vloerverwarming gebruikt worden in appartementen, waarbij geluiddemping een grote rol speelt. Het is geschikt voor aansluiting op een cv-ketel, warmtepomp of stadsverwarming.

Een nadeel van traditionele vloerverwarming: de traagheid van reageren, is bij deze droogbouw vloerverwarming totaal verdwenen. Een droogbouw systeem reageert snel op de warmtevraag, het geen uiteindelijk resulteert in een aanzienlijke energiebesparing.

Overweegt u de aanschaf van een warmtepomp, dan kunt u eigenlijk niet om vloerverwarming heen: alleen dan behaalt u een optimaal rendement.

Daarnaast is droogbouw vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp, ook geschikt om te koelen.

Zie voor meer informatie: www.droogbouw-vloerverwarming.nl

Heatnet BV

Ketelhuis 15A

7005 CA Doetinchem

T  0314 378299

M  info@heatnet.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *