Mainfreight

Heb jij diesel/stroom in je bloed en passie voor transport?

Veel mensen vergeten vaak tijd te investeren in zichzelf. Denk aan tijd met familie of vrienden, relaties, studies, zelfontwikkeling en ga zo maar doorHet is beslist geen doorsnee bedrijf. Mainfreight de gerenommeerde logistieke dienstverlener in ’s-Heerenberg mag gerust uniek worden genoemd. De mensen maken het bedrijf, zo is de overtuiging. De slogan spreekt boekdelen: ‘Special people, special company’. Voor je team moet je goed zorgen en dat doet Mainfreight op alle fronten. Wil jij ook deel uitmaken van dit enthousiaste team?.

Dan is nu je kans! Mainfreight is op zoek naar een enthousiaste en gedreven bedrijfsautomonteur. Heb jij diesel/stroom in je bloed en passie voor transport? Zoek niet verder, Mainfreight heeft voor jou de ideale baan. Het gaat om een uitdagende, dynamische en technische functie met tal van mogelijkheden. “We groeien flink en kunnen daardoor uitbreiding van ons team gebruiken”, vertelt Mark Rutjes. Hij is als manager workshop verantwoordelijk voor de werkplaats van Mainfreight. “We beschikken over een jong en modern wagenpark met meer dan 700 eenheden.

Dan moet je denken aan trucks, trailers, terminaltrekkers en aanhangers. Deze eenheden moeten onderhouden en gerepareerd worden, dat gebeurt allemaal in eigen beheer inclusief spuiterij.” De monteurs beschikken over de nieuwste meest geavanceerde apparatuur en er worden alleen de beste materialen gebruikt. “Het moet gewoon perfect in orde zijn. We zorgen er zo voor dat onze chauffeurs veilig en probleemloos de weg op kunnen. Dat geeft een trots gevoel. Het is the place where the magic happens.”

Hecht team

Het werk voor de monteurs in de werkplaats is zeer afwisselend. Technische vaardigheden zijn vereist, dag is hetzelfde. Naast onderhoud en reparaties worden er diagnoses gesteld, storingen opgelost en zelfstandig APK keuringen verricht. “Normaal ben je als monteur afhankelijk van wat de klant uitgevoerd wil hebben. Hier wordt alles uit de kast gehaald om het wagenpark probleemloos te laten functioneren en het moet er tiptop uitzien. Dat is gaaf om te doen.” De werkplaats bestaat uit 14 teammembers, een hecht team dat elkaar helpt. “We doen het echt samen. Er wordt hard gewerkt én gelachen. Ook is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en buiten het werk om zijn er regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten.”

Is je interesse gewekt?

Loop gerust een keer binnen bij Mainfreight aan de Industriestraat 10 in ’s-Heerenberg. Mark Rutjes geeft graag meer informatie. Je krijgt dan gelijk een indruk van de werkplaats en de werkzaamheden. Reageren op de vacature kan via: www.werkenbijmainfreight.nl

Contact

Industriestraat 10
7041 GD ’s-Heerenberg
T   0314 671111
E   info@mainfreight.com
I    www.mainfreight.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *