Ben/ken jij iemand voor MIJN Magazine?

Lees jij maandelijks MIJN Magazine of blader je door onze vaste rubrieken en denkt ‘dat zou iets voor mij kunnen zijn’? Heb je een gave auto en wil je deze met de Achterhoek delen? Misschien sta jij dan binnenkort wel in onze rubriek ‘MIJN Auto’! Of woon je in een te gek huis en wil je lezers inspireren met jouw woning? Dan is een reportage voor ‘MIJN Droomhuis’ misschien iets voor jou? Ook stoere chillruimtes, keten of mancaves kunnen in ons magazine terecht. Wie weet heb je een bijzonder verhaal, uitzinnige hobby en passie, ook hiervoor komen we graag in contact voor ‘MIJN Verhaal’.

Onze vaste rubrieken:

In Bed Met: een bekende en/of spraakmakende Achterhoeker of ondernemer die informeel in bed wordt geïnterviewd
Page 6 Model: een Achterhoekse man, vrouw of koppel die zich voor de camera van de mooiste kant laat zien
MIJN Superboer: een speler, staflid, medewerker of superfan van De Graafschap aan het woord
MIJN Metamorfose: een Achterhoekse man of vrouw ondergaat een metamorfose met coupe en kleding
re portage van een Achterhoeker met een bijzondere klassieker of fraai voertuig: MIJN Auto
MIJN Cave: een uitlichting van een gave cave, chillruimte of keet van één van onze lezers
MIJN Verhaal: reportage van een Achterhoeker met een bijzonder verhaal of uitzonderlijke hobby of passie
een succesverhaal van een Achterhoekse man of vrouw bij een werkgever uit de regio: MIJN Achterhoek Werkt
MIJN Droomhuis: reportage van een bijzondere woning of opvallend huis in de Achterhoek
MIJN Vrijgezel: reportage van een Achterhoekse vrijgezel die zichzelf voorstelt

Kortom; ben jij of ken jij iemand die absoluut niet zou misstaan in MIJN Magazine en één van onze rubrieken? Laat het ons weten en we komen graag in contact! MIJN Magazine is en blijft een magazine VAN ACHTERHOEKERS VOOR ACHTERHOEKERS. Stuur jij idee of suggestie naar redactie@mijnmagazine.nl

___________________________________________________________________

MIJN Verhaal

De Achterhoek zit vol met mooie, bijzondere verhalen over mensen, verenigen en actualiteiten. In de rubriek MIJN verhaal leest u hier iedere maand over. Ga voor meer artikelen over de rubriek MIJN Verhaal naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-verhaal/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *