Heidi Geerts

MIJN Vrijgezel – Heidi Geerts

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand maart is Heidi Geerts. Deze opvallend vrolijke verschijning is 56 jaar en woont in Doetinchem, waar ze ook geboren en getogen is. Ze woont hier samen met haar zoon van 20, dochter van 18, haar hondje en kat. In het dagelijks levens werkt Heidi bij kleertjes.com in ’s-Heerenberg op de HR-afdeling.

Heidi vertelt in gesprek met Angela dat ze haar vrije tijd ook graag een wisselende invulling geeft, zo kan ze heerlijk relaxen bij het lezen van een boek, een filmpje of serie kijken met een wijntje erbij of wandelen met haar hond. Maar lekker shoppen, lunchen of een terrasje pakken is ook helemaal haar ding. Gezellig met haar dochter in Doetinchem of eropuit naar bijvoorbeeld Den Bosch. Verder is Heidi dol op dansen, zoals stijldansen (latin en ballroom), als lekker losgaan op allerlei soorten muziek. Van Eighties tot aan Martin Garrix. Je vindt haar dus op de dansvloer!

Inmiddels is Heidi al geruime tijd vrijgezel en staat ze open voor een relatie. Ze is op zoek naar een lieve, attente en ook verzorgde man, waar humor hoog in het vaandel staat. Lekker samen kunnen lachen is erg belangrijk. Ze hoopt iemand te leren kennen en het samen nóg leuker te maken.

Wil je meer weten over Heidi en een indruk krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad bij De Ploeg Horeca in Varsseveld. Je kunt de video bekijken door de QR-code te scannen. Je kunt het interview ook bekijken op www.helemaalachterhoek.nl.

Bekijk het complete interview hieronder:

Kennismaken met Heidi of nog meer van haar weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

Naam: Heidi Geerts
Leeftijd: 56 jaar
Woonplaats: Doetinchem

___________________________________________________________________

MIJN Vrijgezel

MIJN Magazine gaat in hun rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer van MIJN Vrijgezel? Klik dan op de onderstaande link voor alle MIJN Vrijgezellen. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *