Hoogtevrees

Help!! Hoogtevrees

Bart kwam bij mij en zei: ‘Remi, ik wil zo graag naar Parijs om de Eiffeltoren te beklimmen, maar als ik al aan de hoogte denk?!?’ En dat niet alleen, ik zou ook wel eens met vrienden in een achtbaan willen rijden in plaats van dat ik altijd beneden alleen maar beneden op de tassen blijf letten.

Hij had gigantische hoogtevrees. Een keukentrapje ging nog net, maar hoger? Laat staan zo’n hoogte als de Eiffeltoren of een achtbaan. Ik vroeg aan hem: ‘Als je nu daar aan denkt, wat zie je dan?’ ‘Alles is een donker gat… Verder zie ik helemaal niks en daar word ik bang van’

Tja, vind je het gek. Dat zou mij ook bang maken. En dat was ook meteen het probleem. Niet die hoogte, niet die diepte, maar wat hij ervan had gemaakt in zijn hoofd. Dat was het probleem en dat hebben we veranderd in 3 sessies.

Ik leerde Bart zijn ogen weer te openen, de focus te veranderen waardoor hij nu ontspannen en rustig naar situaties als deze kan kijken! Ben jij net als Bart en wil jij ook van jouw angst af? Ik help je graag!

Contact

Monseigneur Nolensstraat 10
Silvolde
T: 0612150347
www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *