Hemmy Toebes Hypotheekadvies weet de weg

‘Hemmy Toebes Hypotheekadvies weet de weg’

Hypotheken en verzekeringen, het is een kolfje naar de hand van Hemmy Toebes. Hij zit al zijn hele werkbare leven in het vak. Klanten profiteren van een persoonlijk en passend advies op maat. Hemmy Toebes is Erkend Financieel Adviseur en Planner. Daardoor kun je vertrouwen op een betrouwbaar financieel product.

Hemmy Toebes Hypotheekadvies heeft echt tijd en aandacht voor de klanten. Het gemoedelijke kantoor in Zieuwent heeft kennis van zaken, jarenlange ervaring en is objectief. Gesprekken vinden plaats in een huiselijke sfeer. Het biedt de mogelijkheid om je hypotheek en verzekeringen goed en dichtbij te regelen: alles onder 1 dak. Ervaar zelf hoe laagdrempelig en informeel financieel advies kan zijn! Hemmy Toebes Hypotheekadvies is aangesloten bij DAK Verzekeringen en heeft daardoor toegang tot alle verzekeringsmaatschappijen, banken en hypotheekverstrekkers. Het geeft zekerheid aan klanten als het gaat om een onafhankelijk advies.

Oversluiten

“Het oversluiten van een hypotheek is momenteel erg interessant”, vertelt Hemmy Toebes. “De rente is historisch laag en kan technisch amper lager. Door je huidige hypotheek over te sluiten, kun je mogelijk geld besparen.” Dat kan om een flink financieel voordeel gaan. Een voorbeeld laat dat zien. Als je hypotheek ongeveer acht jaar geleden hebt afgesloten tegen 4 procent rente, kan dat nu tussen de 1 en 2 procent. Oversluiten levert in dat geval een aanzienlijke besparing op de maandlasten. Was je bij het afsluiten van de hypotheek 600 euro per maand kwijt, dan kan het zijn dat je na het omzetten nog maar 210 euro per maand betaalt. “Het oversluiten van een hypotheek kan echt heel gunstig zijn”, weet Hemmy Toebes. “Maar is dat niet in alle gevallen. Dan moet je niet veranderen. Daar ben ik heel eerlijk in.”

Starters

Starters hebben het moeilijk op de woningmarkt. Het aanbod is beperkt en de huizenprijzen zijn torenhoog. Het is belangrijk goed te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Zo kan een Starterslening uitkomst bieden. Er komt sowieso veel op je af als je eerste huis wilt kopen. Hoeveel kan ik lenen, welke hypotheekvorm past bij mij en hoe zit ik er over een paar jaar financieel bij? Hemmy Toebes helpt je graag op weg.

Doorstromers

Als je gaat verhuizen naar een andere koopwoning betaal je geen boete bij het oversluiten van de hypotheek. Dit kan erg aantrekkelijk zijn. Voor een duurder huis heb je dan veelal te maken met lagere lasten. Vanwege de krapte op de woningmarkt lukt het niet altijd door te stromen. In dat geval kan een verbouwing een optie zijn. “Daarvoor kun je een tweede hypotheek nemen.”

Verzekeringen

Hemmy Toebes Hypotheekadvies werkt samen met praktisch alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. “Hierdoor kunnen wij voor u de beste keuzes maken, waarbij wij niet alleen naar de premie kijken. Goede voorwaarden zijn zeker zo belangrijk. Want heeft u een keer een schade dan wilt u er ook vanop aan kunnen dat de schade betaald wordt.” Daarnaast kan het herzien van verzekeringspolissen zeker de moeite waard zijn.

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak. U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

De openingstijden zijn:
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en ’s avonds op afspraak.

Hemmy Toebes Hypotheekadvies
Kennedystraat 9
7136 LX Zieuwent
T   0544 842038 / 06 11731349
E   info@hemmytoebeshypotheekadvies.nl
I    www.hemmytoebeshypotheekadvies.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *